
تخممرغ دارای مشخصههای شگفتآوری مانند توانایی مخلوط کردن همیشگی روغن و غذاهای بر پایه آب است.
شرکت آمریکایی در حال تحلیل صدها ترکیب گیاهمحور مختلف برای تعیین خاصیت مخلوط کنندگی آنها است.
دانشمندان این مرکز در حال ساخت «میکروکیک» در لولههای آزمایشگاهی به عنوان جایگزینهای احتمالی برای تخممرغها در غذاهای پختنی است.آنها همچنین مشغول تحلیل محتوای پروتئین و وزن مولکولی بسیاری از ترکیبات مختلف برای اطمینان از قابلیت فواید مغذی تخممرغ گیاهی هستند.
این شرکت، پیشتر محصول پودر تخم مرغ را به جای تخممرغ پخته تولید کرده بود که «بیل گیتس» قادر به تشخیص تفاوت بین این دو هنگام خوردن شیرینی پختهشده از پودر جدید نبود!.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید