سازمان پشتیبانی از مصرف کننده «استیفتانگ وارنتست»، 19 سالاد آماده مصرف را از جمله دو محصول که ادعا کرده بود ارگانیک است و به طور خاص برای کودکان آماده شده را بررسی کرد.این سالادها پیش از سررسیدن تاریخ انقضای خود بررسی شدند.
نکته جالب درباره این بررسی ها این است که هیچ کدام از محصولات با عبارت «خیلی خوب» یا «خوب» توصیف نشده است. 10 محصول «رضایت بخش» بود، هشت محصول در رده «دارای صلاحیت» و یک محصول ارگانیک به عنوان یک محصول «ضعیف» توصیف شد.
در 9 مورد سطح مخمر و کپک قارچی بیش از حد مجاز بود که براساس اظهارات محققان این سازمان، چنین سطحی می تواند برای افرادی که معده های حساس دارند مشکل زا باشد.
در این نمونه ها، ردی از باکتری های «سالمونلا» وجود نداشت اما آلودگی مخمری بسیار شایع بود.
مخمرها دستهای از یوکاریوتهای تکسلولی هستند که در قلمرو قارچها و شاخه آسکومیستها دسته بندی میشوند.
اکثر سالادها یا دربرگیرنده مواد آفت کش نبوده و یا میزان این مواد در آنها به سختی قابل مشاهده بود. این درحالی است که یکی از نمونه های بسته بندی شده دارای سطح بالایی از آفت کش بود.
سازمان انجام دهنده این تحقیقات توصیه کرده است سبزی ها پیش از مصرف به دقت شسته شوند که این امر شامل سالادهای آماده هم می شود.
همچنین توصیه شده است که در صورت خریداری سالادهای بسته بندی شده ظرف چند روز مانده به تاریخ انقضا مصرف شوند.
با تمام این اوصاف محققانی که این تحقیق را انجام داده اند، اظهار داشتند که خوردن سالادهای آماده از سالاد نخوردن بهتر است اما به زنان باردار، افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، کودکان و سالخوردگان توصیه می شود که به طور کامل از مصرف سالادهای آماده پرهیز کنند.(مهر)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد