مطالعات قبلی نشان داده بود که شیر گاو میزان ویتامین D را در خون کودکان افزایش می دهد و موجب کاهش سطح آهن خون آنها می شود.
آهن که بدن می تواند آن را از گوشت و لوبیا تامین کند برای رشد مغز و پیشگیری از کم خونی مفید است.
ویتامین D نیز که به طور طبیعی از قرار گرفتن بدن در مقابل آفتاب جذب می شود. این ویتامین به بدن در جذب کلسیم و پیشگیری از ابتلا به بیماری نرمی استخوان کمک می کند.
افراد می توانند این ویتامین را از طریق مصرف غذاهایی مانند شیر و ماهی کسب کنند.
در این مطالعه، محققان ۱۳۱۱ کودک دو تا پنج ساله را در فاصله زمانی دسامبر ۲۰۰۸ و دسامبر ۲۰۱۰ مورد بررسی قرار دادند.
محققان متوجه شدند که یک لیوان شیر (۲۵۰ میلی لیتر) موجب افزایش پنج نانو مول در لیتر ویتامین D در خون کودکان می شود و سطح آهن خون آنها را اندکی کاهش می دهد.
بر اساس گزارش انجمن طب اطفال کانادا، کودکان باید سطح ویتامین D خون خود را به میزان ۷۵ نانو مول در لیتر حفظ کنند.
این در حالی است که کودکانی که تنها روزی دو لیوان شیر مصرف می کنند سطح ویتامین D خونشان بیشتر از این میزان می شود.
محققان نتیجه گرفتند که نوشیدن روزی دو لیوان شیر گاو در روز برای حفظ میزان ویتامین D در بدن کافی است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: