راهنمای اسباب کشی

همین روزها باید اسباب‌کشی کنید؛ نگرانید؟ مسلما کار سختی است، ولی اگر برنامه‌ریزی کنید و به اسباب‌های خود نظم دهید و بدانید کدام بسته را اول باید باز کنید و کدام بسته را آخر، کار برای شما کمی راحت خواهد شد، پس به این نکات توجه کنید.
کد خبر: ۵۷۶۱۷۲

 

1 ـ اول از همه خانه جدید را قبل از این که اسباب و اثاثیه وارد آن شود تمیز کنید. اگر موکت احتیاج به تعویض و شست وشو دارد آن را انجام دهید و اگر خانه باید نقاشی شود تا زمانی که وسایل وارد خانه نشده است این کار انجام شود برای شما راحت تر خواهد بود.

2 ـ موقع بسته بندی نیز سعی کنید کالاهای ضروری و غیرضروری را با هم قاطی نکنید. لوازم غیرضروری را که باید آخر از همه باز شود در یک کارتن قرار دهید.
3 ـ روی کارتن ها بنویسید چه وسایلی درون آن قرار دارد که تا هنگام باز کردن دچار مشکل نشوید.
4 ـ هیچ وقت بدون مشخص کردن جای وسایل، آنها را باز نکنید. این کار باعث می شود ماه ها در داخل جعبه های باز شده به دنبال وسایل متفرقه و مختلف بگردید.
5 ـ برای باز کردن کارتن ها برنامه ریزی داشته باشید. بهترین حالت باز کردن وسایل در مدت یک هفته خواهد بود.
6 ـ هر کارتنی را در اتاق مخصوص خودش قرار دهید تا سر فرصت باز شود.
7 ـ وسایل را جدا جدا باز و از آشپزخانه و حمام شروع کرده و تا اتاق خواب ها و اتاق بچه ها ادامه دهید.
8 ـ اگر طرح خاصی از چیدمان در ذهن داشته باشید، قرار دادن مبلمان در جای خود راحت ترین کار خواهد بود. اگر در این کار مطمئن نیستید، از دیگران نظر بخواهید.
9ـ پس از آن که وسایل بزرگ آشپزخانه و ظروف را در جای خود قرار دادید، جعبه های خالی را جمع کنید تا ابزارهای کوچک میان کارتن ها گم نشود.
10ـ دقت داشته باشید همیشه از اجسام، ابزار و ظرف بزرگ تر به سمت ابزار ریزتر حرکت کنید. به این ترتیب راحت تر به فضای اطراف تان نظم می دهید و آرامش بیشتری پیدا می کنید.
11 ـ جمع کردن اسباب را با لوازم و اشیای غیرضروری آغاز کنید. مثل چینی آلات و لوازم تزئینی. برای جمع آوری آنها حتما از مقدار زیادی کاغذ روزنامه استفاده کنید تا انباشت آنها روی همدیگر در کارتن و فشار حاصل از آن باعث شکستگی نشود.
12 ـ مبلمان را هم با روکش مخصوص بپوشانید. لوازم صوتی و تصویری را حتما در داخل جعبه های خودشان قرار دهید تا بر اثر حرکت آسیب نبینند. یخچال و گاز را هم بهتر است، با پارچه های بزرگ پوشانده تا بدنه آنها آسیب نبیند. تا حد امکان هیچ وسیله ای را بدون جعبه، بسته بندی و ایجاد پوشش با مقوا جابه جا نکنید.
13 ـ برخی از اشیا و کالاها را مثلا لباس ها و اشیای قیمتی و پول نقد را چند روز قبل از اسباب کشی به منزل یکی از نزدیکان تان برده تا اسباب کشی به پایان برسد.
14 ـ بهتر است صبح اول وقت را برای اسباب کشی انتخاب کنید.
15 ـ روز اسباب کشی هر یک از اعضای خانواده باید ماموریت کنترل یک قسمت از کار را به عهده بگیرند. یک نفر باید در منزل مواظب اسباب باشد، یک نفر در راه پله ها مرتب همراه کارگران بالا و پایین برود و یک نفر نیز باید پای کامیون برنحوه چینش اسباب نظارت کند.
16 ـ سعی کنید در جعبه ها جای خالی باقی نماند. البته خالی ماندن بخش هایی از جعبه ها اجتناب ناپذیر است. برای پر کردن آنها می توانید از حوله، دستمال های آشپزخانه یا در نهایت روزنامه مچاله شده استفاده کنید. جعبه ای که بخش های خالی دارد، نامتعادل بوده و ممکن است له شود و وسایل درون آن آسیب ببیند.

 

>> جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها