
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
تو روزهداری و او بیمار، تو خون در رگ داری و او چشم به قطرههای خون؛ امید او به توست اگر قرار باشد حالش خوب شود. شاید فکر کنی که چرا همیشه عدهای به خونت چشم دارند، شاید به این فکر کنی که در رمضان که روزهای بلند، نای روزهدار را میگیرد چرا باید دیگران برای قطرههای خون تو تصمیم بگیرند، حتما به این فکر میکنی که خودت ضعیفی و جان خون دادن نداری، به این که در رمضان خودت به قطره قطره خونت نیاز داری و خون اضافه برای دادن به دیگری نداری، به این که کمبود خون مشکل دولت است نه مشکل تو!
ولی باور کن اشتباه میکنی. این که در ماه رمضان بویژه در هفته اول و آخر آن ذخایر خونی کشور به طرز چشمگیری کم میشود، مشکل همه ماست نه مشکل دولت. تصور کن آن روز را خدای ناکرده که خودت یا عزیزت بیمار شدهاید و میگویند بیمارستان خون ندارد، آن وقت تو آرزو نمیکنی که ای کاش یک همخون پیدا شود و درد تو یا عزیزت را تسکین دهد؟
یا نه، اصلا چرا تو یا عزیزت مریض شوید، بیا به این فکر کنیم که چرا روزه میگیرم. مگر قرار نیست با سختی دادن به جسم، روحمان بزرگ شود، مگر قرار نیست با نگهداشتن چشم و دل و زبان و فکر به خدا نزدیک شویم، مگر قرار نیست درد مردم دردمند را بهتر درک کنیم و برای التیام دردهای آنها قدمی برداریم.
پس دیگر تردید نکن، ما هم تردید را کنار میگذاریم و با جرات میگوییم اهدای خون دست کمی از روزهداری ندارد. نگران سلامتیات در این روزها هم نباش، پزشکان میگویند خانمها سه بار در سال و آقایان هر سه ماه یکبار میتوانند خون بدهند البته به این شرط که وزنشان بالای 50 کیلو باشد و سنشان بالای 17 و کمتر از 60 سال. برای اهدای خون، گرسنه هم نباید بود پس در طول روز کسی از تو انتظار خون دادن ندارد، ولی بعد از افطار زمان خوبی است اگر دلت میخواهد از همیشه به خدا نزدیکتر شوی.
مریم خباز / گروه جامعه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد