با میکروب‌ها همسفر نشوید

شاید بسیاری طرفدار فلسفه «هر چه پیش آید، خوش آید» باشند. سهل گیری در سفر و ریزبین نشدن در جزئیات قطعا به آرامش و لذت بیشتر در طول سفر، کمک شایانی می‌کند، اما نباید در برخی امور سهل‌انگاری کرد. عدم توجه به نکات ساده بهداشتی در طول سفر می‌تواند بیماری‌های مختلف بسیاری را برایتان به ارمغان بیاورد. پس بهتر است برای پرهیز از هر گونه بیماری خصوصا بیماری‌های پوستی و گوارشی به نکات زیر توجه کنید.
کد خبر: ۶۱۷۳۱۲
با میکروب‌ها همسفر نشوید

نقاط آلوده در مراکز اقامتی

در طی یک پژوهش علمی، مشخص شد که کثیف‌ترین نقطه در یک هتل یا هر مرکز اقامتی دیگر دکمه سیفون توالت است. این دکمه‌ها معمولا هرگز از سوی خانه‌داران هتل نظافت نمی‌شوند. دستگیره‌های در، کلیدهای برق، کنترل‌های تهویه‌های هوا و تلویزیون از دیگر مواردی است که مورد نظافت قرار نمی‌گیرند. بهتر است پس از ورود به اتاقتان ابتدا سرویس بهداشتی خود را بررسی کنید و از ضدعفونی شدن آن مطمئن شد. معمولا مواد ضدعفونی آبی رنگ هستند که پس از نظافت سرویس‌های بهداشتی براحتی می‌توان باقی مانده رنگ آنها را تشخیص داد. بهتر است برای سلامت خود و همسفران، در وان حمام نخوابید. یک لذت کوتاه چند ساعته به دچار شدن به بیماری‌های قارچی نمی‌ارزد.

بهتر است ملافه‌های تخت را بررسی کنید. گاه خانه‌دارها به جهت کمبود وقت یا نارضایتی از کارفرمایشان، ملافه‌ها را تعویض نمی‌کنند و تنها به تکاندن آنها و از بین بردن موهای باقیمانده از مهمان قبلی اکتفا می‌کنند.

با مشاهده این موارد بهتر است برای حفظ سلامت خود از مسئول نظافت اتاق بخواهید که ملافه‌تان را تعویض کند یا از ملافه‌های یکبار مصرف که به سادگی در مراکز خرید قابل دسترس هستند بهره ببرید.

حوله‌های داخل اتاق نیز ازجمله وسایلی است که حتما باید از پاکیزگی آنها مطمئن شد. متاسفانه این حوله‌ها سبب سرایت بسیاری از بیماری‌های پوستی در بین مهمانان مراکز اقامتی می‌شوند.

معمولا در داخل اتاق تعدادی لیوان برای استفاده مهمانان وجود دارد. متاسفانه در 90 درصد موارد این لیوان‌ها با آب و مواد شوینده تمیز نمی‌شوند، بلکه توسط دستمال‌های گردگیری تنها پاک و از لکه مبرا می‌شوند. پس هرگز از این لیوان‌ها استفاده نکنید.

کافه و رستوران

در کافه‌ها و رستوران‌ها اعم از داخل شهری، بین راهی و حتی کافه‌ها و رستوران‌های هتل‌ها، مواردی وجود دارد که توجه به آنها می‌تواند در جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها کمک‌کننده باشد. لوازم مصرفی عمومی که در این مراکز وجود دارند در بیشتر موارد تمیز نمی‌شوند و اگر هم نظافت شوند، با دستمال‌هایی که تقریبا همه جا را تمیز می‌کنند، این کار صورت می‌گیرد. نمکدان و فلفل دان، سس‌های روی میزها، سینی‌های حمل غذا در رستوران‌های سلف سرویس و سایر لوازم مصرفی عمومی معمولا به انواع میکروب و باکتری مبتلا هستند./ ضمیمه چمدان

هستی یزدان‌پناه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها