به گزارش جام جم سرا به نقل از مهر- نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد که همه انواع آجیلها دارای اثرات محافظتی هستند و به طول عمر میافزاید.
مهم نیست که نوع آجیل انتخابی بادام، بادام زمینی، فندوق یا گردو باشد، افرادی که دست کم پنج بار در هفته آجیل میخورند، سالمتر زندگی کرده و در مقایسه با افرادی که به طور مرتب آجیل مصرف نمیکنند، عمر طولانی دارند.
ینگ بایو محقق دپارتمان پزشکی در بیمارستان بریگهام و زنان و دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد در بوستون، ماساچوست به همراه همکاران خود با تجزیه و تحلیل دو تحقیق بزرگ که از سال ۱۹۸۰ آغاز شده بود و به بررسی وضعیت سلامتی بیش از ۷۶ هزار زن و ۴۲ هزار مرد پرداخته بود به تاثیر مصرف آجیل در سلامتی پی بردند.
در میان پرسشهای مطرح شده از شرکت کنندگان در این تحقیق پرسیده شده بود که چند وقت به چند وقت آجیل مصرف میکنید؟
این اطلاعات از همین افراد هر دو تا چهار سال به روز شده بود و شرکت کنندگان به مدت سه دهه توسط محققان دنبال شدهاند.
بائو اظهار کرد: ما مشاهده کردیم که افرادی که بیشتر آجیل میخورند طولانیتر زندگی میکنند، برای مثال اگر فردی یک بار در روز آجیل میخورد این فرد تا ۲۰ درصد خطر مرگ خود را کاهش میدهد.
وی افزود: خوردن یک مشت آجیل پنج بار یا بیشتر در طی یک هفته تا ۲۹ درصد خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی، ۱۱ درصد خطر مرگ ناشی از سرطان را کاهش میدهد.
محققان یک مشت را معادل ۲۸ گرم آجیل توصیف کردهاند.
تحقیقات پیشین مصرف آجیل را به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان روده بزرگ، سنگ کیسه صفرا و التهاب روده بزرگ نسبت دادهاند.
آجیل دربرگیرنده مواد مغذی از جمله پروتئین بالا، ویتامینها، مواد معدنی و موادی است که دارای تاثیرات ضد التهابی و ضد سرطانی محسوب میشوند.
محققان در نظر دارند به عنوان موضوع تحقیقات آتی خود به بررسی این این موضوع بپردازند که آجیلها چه مزایایی برای سلامت انسان دارند و یا چگونه بر سلامت انسان تأثیرگذار است
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛