سیاستمدارانی چون او و آدولف هیتلر هرچند به واسطه کارهای ناخوشایند خود شرمنده تاریخ و بشریت هستند، اما نمیتوان برخی تیزبینیها و هوشمندیهایشان را نادیده گرفت.
سینما به عنوان رسانهای تاثیرگذار همواره و در همه قدرتها و حکومتها مورد توجه ویژه بوده و به تریبونی برای سخنرانی غیرمستقیم قدرتمداران تبدیل شده است.
باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا هم از این قاعده مستثنا نیست و متوجه قدرت و کارکرد جادویی سینما در دنیای امروز شده است.
حضور اخیر او در جمع کارکنان کمپانی انیمیشن سازی «دریم ورکس» هرچند به بهانه سروسامان دادن به مشکلات اقتصادی هالیوود صورت گرفت، اما او این فرصت را مغتنم شمرد تا قدرت انکارناپذیر کارخانه رویاسازی کشورش را به رخ جهانیان بکشد. او در بخشی از این دیدار و برای اینکه یخ فضای جدی سخنرانیاش را بشکند، خطاب به اعضای این کمپانی انیمیشنسازی گفت: من که میدانم شما گوشهای «شِرِک» را با الهام از گوشهای من تصویر کردهاید!
البته در پسِ این شوخی، علم و آگاهی کامل به قدرت تاثیرگذاری بی چون و چرای سینما نهفته است و اوباما میداند هنر هفتم چگونه و در کجاها میتواند یاریگر جهان سیاست باشد.
اسمش را سوءاستفاده یا هرچیزی بگذاریم، آمریکا و دیگر قدرتهای جهان از دیرباز تاکنون بخوبی از سینما بهرهها بردهاند.
وی اشارهای تاملبرانگیز نیز داشت و افزود: وقتی کودکی در آن سوی دنیا تیشرتی با تصویر انیمیشن «ماداگاسکار» را به تن میکند، قدرت جهانی و واقعی ما خود را نشان میدهد.
بامداد محمدی - جامجم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: