هر کسی به نوعی در تخیّلات خود یا حین نزدیکی به این توّهمات یا بهتر است بگوییم رویاها و خیالپردازیها میپردازد. بعضی در رابطه جنسی یک رویه ثابت را پیش گرفته و تا آخر همان طور میمانند، و در مقابل، برخی دائماً به چگونگی و زیباتر بودن این رابطه فکر میکنند و در خیالاتشان به دنبال لذّتی جدید و تنوع بیشتر در نزدیکی میپردازند.
به گزارش جام جم سرا به نقل از مردمان، حرکات متنوع و شهوت در یک نزدیکی، نه تنها هیجان رابطه جنسی را بالا میبرد، بلکه باعث برقراری صمیمیت بیشتری در زندگی زناشویی نیز میشود. بعضی از فواید خیالپردازی جنسی برای همسران و در زندگی زناشویی عبارتند از:
-کاهش استرس، نگرانی و اضطراب
-افزایش هیجانات طی رابطه جنسی
-تنوع در روش و چگونگی نزدیکی در زندگی زناشویی
رابطه جنسی خیالی چیست؟
خیالپردازی جنسی در ضمیر ناخودآگاه ما شکل میگیرد، قدرت تخیّل رابطه جنسی، رابطهٔ مستقیم با میزان شهوت هر شخص دارد که در زنان این امر بیشتر است. بیشتر زنان طی یک رابطه جنسی خیالی، ارضاء میشوند و به آرامش درونی میرسند.
رویای رابطه جنسی و میل به نزدیکی، برخواسته از حالات درونی ماست، بطوری که گاهی آنقدر فکر و ذهن ما درگیر میکند که خود سبب مشکلات درونی و روحی میشود، در این حالت اگر این شهوت و هوس ارضاء نشود، موجب استرس و پریشانی و نهایتاً احساس حقارت و عدم اعتماد به نفس در شخص خواهد شد.
آیا رویاپردازی در مورد رابطه جنسی ضرر دارد؟
متأسفانه اگر در این خیالات از حدود خود خارج شده و فراتر رویم، سبب بروز مشکلاتی ناخواسته میشود، بطور مثال، مرد یا زنی آنقدر غرق در هوس و میل جنسی میشود که حتّی دوست دارد با همجنس خود ارتباط داشته باشد. یا زن و مردی متأهل به جایی میرسند که ناخودآگاه به رابطه جنسی با غیر از همسر خود فکر کنند، بویژه اگر این فرد گرم مزاج باشد و از سوی همسرش که سردمزاج است به لحاظ جنسی تأمین نشود. میبینید که در صورت عدم کنترل این شهوت و رابطه جنسی خیالی، شخص گرفتار عذاب وجدان و گناه میشود و به مرور زمان خود را موجودی منحرف و بیمصرف در اجتماع میبیند. در موارد دیگر نیز این افکار تبدیل به عقدههای روانی میشود که ناخواسته با احساس حقارت، موجب اختلافاتی در روابط اجتماعی و زناشویی وی میشود.
روشهای کنترل خیالپردازی جنسی
به منشاء و عمق این حس آگاه شوید
این خود شما هستید که میتوانید تشخیص دهید، آیا این هوس و شهوت، تنها به دلیل زیاده روی میل درونی شما ایجاد شده است یا فقط یک میل ذاتی و مفید برای تقویت و لذّت بیشتر از رابطه جنسی با همسرتان است. این توّهمات، خیال و هوس دربارهٔ رابطه جنسی درون هر انسان، طبیعی است، بنابراین از وجود آن در ذهن خود احساس شرم و خجالت نکنید. اگر این افکار، موجب آزردگی خاطرتان شده است، بهتر است در درون خود جستجو کنید و عامل آن را پیدا کنید، بطور مثال، آیا قبلاً ارتباطی ناموفق داشتهاید یا زمانی مورد آزار جنسی قرار گرفتهاید؟ در این صورت جهت فکر و رویای شما در رابطه جنسی بسوی خلاف پیش میرود و منجر به معضل خواهد شد.
میل و هوس جنسی خود را قبول کنید
اینکه بخواهید دست از این رویاپردازی و هوس بردارید، چارهٔ کار نیست، بلکه این فراموشی ظاهری موجب ایجاد استرس و اضطرابهای درونی واکنشهای ناخودآگاه ذهنی میگردد. بدانید و پبذیرید که بیشتر مردم اطراف شما هم این حس و شهوت و رویاپردازی را دارند و بیشترشان هم فردی منحرف و فاسد در اجتماع نیستند!
افراط نکنید
قدرت تصوّر صحیح و بهتری را در ذهن خود پرورش دهید. بهتر است در حین این رویا به روابطی معقول و طبیعی فکر کنید نه به روابط یا حالاتی که ممکن است به جسم یا روحیه شما لطمه وارد کند. بهتر است به یک رابطه جنسی زیبا و دلنشین که قبلاً با همسرتان تجربه کردهاید فکر کنید و از آن لذّت ببرید. به رویایی فکر کنید که دست یافتنی و واقعی باشد نه خیالی، در غیر این صورت به دلیل عدم دسترسی و ارضاء در آن رویا، استرس و اضطراب تمام وجود شما را در برمی گیرد، اگر تاکنون این اشتباه را کردهاید، میتوانید با ورزشی منظّم و اصلاح هوسهای خود به رویاهایی واقعی، از پریشانی و عقدههای حقارت درونی رهایی یابید. سعی کنید در خیالاتتان، خود واقعیتان باشید نه اینکه در نقش یک شخصیت خارجی دیگر که خودتان را جای او گذاشتهاید!
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد