مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش اظهار داشت: با توجه به اینکه در روزهای سرد حس تشنگی کاهش مییابد و کودکان و نوجوانان مایعات کمی دریافت میکنند، توصیه میشود دانش آموزان و نوجوانان در این ایام، مصرف مایعات را فراموش نکنند و در کوله پشتی خود شیشه آب داشته باشند.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش نور آفتاب در روزهای ابری و سرد، بهتر است مصرف شیر و لبنیات، آجیلها و دانههای مغزی مثل گردو، کنجد و تخمه گل آفتابگردان به عنوان میان وعده برای دانشآموزان تهیه شود؛ همچنین از خانوادهها میخواهیم که در غذاهایشان از ماهی، سبزیجات و مرکبات استفاده کنند.
تسلیمی افزود: برای تقویت سیستم ایمنی در مقابل بیماریهای فصل به ویژه سرماخوردگی ویروسی، آنفلوانزا و آنژینهای چرکی بر شستن دستها و عدم تماس دستهای نشسته با دهان توصیه میشود و لازم است افراد از وسایل شخصی دیگران استفاده نکنند و از کلاه، شال گردن و دستکش استفاده شود. هنگام سرفه و عطسه، دستمالی جلوی صورتشان بگیرند و به دلیل اینکه این بیماریها مسری هستند، بخصوص دانش آموزان در صورت ابتلا با نظر پزشک در منزل استراحت کنند و در مدرسه حضور نیابند.
این کارشناس آموزش سلامت یادآور شد: در مناطقی که بارش برف آغاز شده است، دانشآموزان از قرار گرفتن در هوای آزاد و محیط برفی برای مدت زیاد خودداری کنند؛ چرا که به دلیل انعکاس اشعه از برف به چشمها باعث سوختگی و آسیب دیدگی چشم میشود و تأکید میشود که از خوردن برف نیز خودداری شود |فارس|
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
چرا توضیح ندادند كه دلیل نخوردن برف چیه؟