یواشکی روزنامه ها

محبوبیت «فیس بوک» در بین طلاب

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید « کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۳۳۴۸۴
محبوبیت «فیس بوک» در بین طلاب

دیدار هیأت انگلیسی با روحانی در دستور کار نیست

روزنامه ایران در خبر اول نوشت: هیأت پارلمانی انگلیس به همراه جک استراو وزیر خارجه پیشین این کشور به ایران وارد شد. برنامه‌ریزی‌هایی برای ملاقات‌های آن‌ها با مقامات کشورمان صورت گرفته اما هیچ برنامه‌ای برای دیدار آن‌ها با رئیس جمهوری تعیین نشده است. منصوری آرانی رئیس گروه دوستی ایران و انگلیس که میزبان هیأت انگلیسی است گفت که جک استراو تمایل دارد با آقای روحانی دیدار کند کما این‌که هر هیأت دیگری که به کشور ما می‌آیند، علاقه‌مند هستند با رئیس جمهور دیدار کنند، اما همان‌طور که آن‌ها مقدمات دیدار هیأت ایرانی با نخست‌وزیر انگلیس را فراهم نکردند، قاعدتاً نباید انتظاری در همین سطح از ایران داشته باشند.

امضای خاتمی و فرزند هاشمی پای نامه بان کی مون

ایران درخبر دیگری آورده:جمعی از شخصیت‌های سیاسی همچون محمد خاتمی رئیس جمهوری اسبق و فاطمه هاشمی رفسنجانی در کنار چهره‌های فرهنگی چون عزت‌الله انتظامی بازیگر، اصغر فرهادی و عباس کیارستمی کارگردانان سینما پای بیانیه یک «اعتراض مردمی» را امضا کردند. آن‌ها در نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل به تحریم‌های دارویی ایران اعتراض کرده‌اند. این متن تاکنون نزدیک به 2400 امضا دارد و در وب سایت www.pprotest.com ثبت شده است.

جعل نامه بانک روسیه و چک 8 میلیاردی از سوی بابک زنجانی

روزنامه ایران نوشت:شنیدیم که بابک زنجانی همچنان در بازداشت به سر می‌برد اما هر روز که می‌گذرد جزئیات بیشتری از اقدامات او مطرح و پرونده‌اش عیان می‌شود، چنان که روز گذشته یک عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با این تعریض که «متأسفانه گویا زنجانی دیگران را احمق فرض کرده بود»، گفته: هم‌اکنون سه ارگان از جمله دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی تهران به جد در حال بررسی این موضوع و پیگیری آن هستند. فساد آقای زنجانی بسیار بالا است و محدود به چندصدمیلیارد تومان نمی‌شود. عزت‌الله یوسفیان ملا با تأکید بر این‌که تمام ترفندهای زنجانی شناسایی شده به فارس گفته: بابک زنجانی علاوه بر جعل سند بانک مرکزی تاجیکستان یک نامه‌ را نیز از یک بانک روسی جعل کرده بود تا بتواند بدهی خود را پرداخت شده نشان دهد. سایت خبری انتخاب نیز دیروز اعلام کرد که به جزئیاتی از پرونده جعل و کلاهبرداری توسط بابک زنجانی در سال 1387 دست یافته است. براساس این پرونده زنجانی برای شرکت در مزایده یک نهاد عمومی اقدام به جعل یک چک هشت میلیارد تومانی کرده بود.

پاسخ رئیس سازمان بازرسی به هادی ساعی

ایران نوشت:با خبر شدیم که رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مورد اظهار نظر اخیر هادی ساعی و شرکت وی در انتخابات ریاست فدراسیون تکواندو گفت: نص صریح قانون است که اعضای شورای شهر نمی‌توانند در چنین جایگاهی قرار بگیرند. اگر فردی که عضو شورای شهر است، خلاف شئون عمل کند، کمیسیون مرکزی شوراها قطعاً تصمیم می‌گیرد. به گزارش ایرنا، هادی ساعی عضو شورای شهر اخیراً بر شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون تکواندو اصرار داشته، این در حالی است که اعضای شورای شهر طبق قانون نمی‌توانند در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی شرکت کنند. ساعی همچنین گفته بود که در این باره به مجامع بین‌المللی شکایت می‌کند.

محبوبیت «فیس بوک» در بین طلاب

روزنامه ایران آورده:خبر رسیده که شبکه المانتور در گزارشی ضمن بررسی تغییر رویکرد افکار عمومی ایران نسبت به عرصه مجازی نوشته: فیس‌بوک در حال گسترش روزافزون در بین دانشجویان و حتی طلاب است و آن‌ها از این شبکه برای نشر افکار و دیدگاه‌های دینی، اجتماعی و سیاسی خود استفاده می‌کنند. المانتور در گزارش خود به یادداشت یک دانش‌آموخته حوزه قم استناد کرده که در صفحه فیس‌بوکی خود گفته: «توسعه اینترنت و پیشرفت گوشی‌های همراه همه را با فیس‌بوک آشنا کرده است، الان فیس بوک یک جامعه است.»

کارشکنی در برابر فروش موتور بوئینگ به ایران

ایران دریک خبر دیگرنوشت:وزارت دارایی امریکا با صدور دستورالعملی از فروش موتورهای دست دوم هواپیمای بوئینگ به ایران که قرار بود توسط یک شرکت ترکیه‌ای انجام شود، جلوگیری کرد. به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، این دستورالعمل با توجه به قانون ضدتروریسم در کنترل صادرات، صادر شده است. مقامات وزارت بازرگانی امریکا به آسوشیتدپرس گفته‌‌اند: از چنین فرمان‌هایی تنها در مواقع نادری استفاده می‌شود که احتمال صدور قریب‌الوقوع کالاهای ممنوعه امریکایی به برخی از کشورها از جمله ایران وجود داشته باشد. این دستور‌العمل در حالی صادر شده که در صورت اجرای توافقنامه ایران و 1+5 در ژنو، دستور‌العمل صادره خود به خود لغو می‌شود.

واکنش وکیل رحیمی به اظهارات محسنی ‌اژه‌ای

ایران نوشت:مطلع شدیم که وکیل مدافع محمدرضا رحیمی در مطلبی نسبت به اظهارات غلامحسین محسنی‌اژه‌ای درباره موکلش واکنش نشان داده و با بیان این‌که اعلام صدور کیفرخواست برای موکلش جای گلایه و نگرانی دارد، گفته: اعلام محتویات پرونده کیفری، تا پایان رسیدگی و صدور حکم قطعی، قانوناً ممنوع و تخلف است. رعایت این موضوع در پرونده موکل، که غیر از شخصیت حقیقی وی، موقعیت سیاسی ایشان به عنوان معاون ریاست جمهوری (سابق)، در معرض اتهام قرار می‌گیرد، بیشتر احساس می‌شود. نقض این قاعده در سنوات گذشته، به دفعات موجب هتک حیثیت موکل و خدشه در اعتبار موقعیت سازمان (دولت) متبوع وی گردیده و انتظار موکل، که قریب سی و پنج سال در خدمت نظام جمهوری اسلامی بوده، از سخنگوی محترم قوه قضائیه، بویژه در مقام دادستانی کل کشور، رعایت و حمایت از حق وی به نحوی است که قبل از محاکمه و محکومیت به سبب اعلام اتهامات ثابت نشده و بر خلاف اصل برائت مجازات نشود.

واکنش انجمن صنفی به اظهارات اژه ای

ایران دست آخر آورده: رئیس هیأت مدیره‌ انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران با اشاره به اظهارات محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور درباره‌ این انجمن گفته: بجز حکم آقای سعید مرتضوی که به‌دلیل رویدادهای پس از انتخابات سال 88 و در قالب تدابیر احترازی مبنی بر پلمب دفتر انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران صادر شده حکم دیگری مبنی بر توقف فعالیت انجمن صنفی روزنامه‌نگاران وجود ندارد. به گزارش ایسنا، شمس‌الواعظین با تأکید بر این‌که روزنامه‌نگاران ایران در انجمن صنفی و مطابق اساسنامه‌ این انجمن نمی‌توانند فعالیت سیاسی کنند، گفته: حتی آن‌ها که به دلایل شخصی و به‌دنبال رویدادهای پس از انتخابات 88 به خارج از کشور مهاجرت کردند‌، طبق اساسنامه‌ این انجمن عضویت‌شان معلق شده است. وی در ادامه از رویکرد مثبت اژه‌ای درباره تغییر رویه این انجمن استقبال کرده. گفتنی است دادستان کل کشور روز دوشنبه در نشست خبری خود گفته بود که انجمن صنفی روزنامه نگاران فعالیت سیاسی داشته نه صنفی.

افشاگری جدید درباره بابک زنجانی

تهران امروز به نقل ازانتخاب نوشت: بابک زنجانی که با ارائه اسناد جعلی در مورد پرداخت پول نفت موجب بی‌اعتبار شدن تعدادی از نمایندگان مجلس حامی وی شده بود، در حوزه جعل اسناد مالی چیره دست است و اکنون جزئیات تازه‌ای درباره پرونده قبلی وی در مورد جعل چک مطرح شده است. این پرونده که مربوط به جعل یک چک هشت میلیاردی در سال 1387 است به شرکت بابک زنجانی در یک مزایده نهادی عمومی باز می‌گردد. در این مزایده بابک زنجانی با ارائه یک فقره چک هشت میلیارد تومانی جعلی، اقدام به خریداری اموال از این نهاد می‌کند. بابک زنجانی برای فریب نهاد مذکور نسبت به جعلی بودن چک، اقدام به بیمه چک مذکور در یک بیمه خصوصی می‌کند. این بیمه که با فرانشیز 99 درصد انجام شده بود تنها پوششی برای کلاهبرداری بابک زنجانی بوده و عملا در صورت بی‌اعتبار شدن چک شرکت بیمه تنها یک درصد آن را به دارنده چک پرداخت می‌کرده است. با این وجود مسئول مالی نهاد مذکور قبل از تحویل اجناس به بابک زنجانی اقدام به استعلام چک می‌کند و به جعلی بودن چک پی می‌برد و مانع کلاهبرداری بابک زنجانی می‌گردد.

تشبیه مطهری به پسر نوح

تهران امروز آورده:سیدمحمدعلی موسوی نماینده مجلس روز گذشته در نطق میان دستور خود گفت: آقای مطهری! در چه زمانی دیده بودید در ایران آن هم در تهران آن هم از سوی تشکلی به‌اصطلاح مردمی آن هم در ظهر عاشورا که جا دارد انسان به مظلومیت اباعبدالله‌الحسین(ع) خون بگرید، یک عده از خدا بی‌خبر که بویی از واقعه کربلا نبرده‌اند به عزاداران و نمازگزاران با چوب و قداره حمله کنند، صفوف نمازگزاران را به هم بزنند، بیت‌المال را غارت کنند، عکس امام (ره) را پاره کنند، مساجد را به آتش بکشند، چادرها را از سر زنان بردارند؟ از مردم و از نوه امام یعنی آقای سیدحسن خمینی خجالت نکشند، نظام را زیرسوال ببرند، آن وقت شما بفرمایید چیزی نبوده که ورد زبان کردید. موسوی اضافه کرد: اگر احترام مقام و مسئولیت شما را نگه نمی‌داشتم می‌گفتم پسر نوح با بدان بنشست.

توقیف هفته‌نامه «یالثارات الحسین»

تهران امروز آورده:هیات نظارت بر مطبوعات هفته‌نامه «یالثارات الحسین» را توقیف و پرونده تخلفات این هفته‌نامه را برای رسیدگی به مرجع قضایی ارسال کرد. در جلسه هیات نظارت بر مطبوعات به روزنامه «وطن امروز» به دلیل نقض مصوبه شورای‌عالی امنیت ملی و به استناد تبصره2 ماده5 قانون مطبوعات تذکر و پرونده این روزنامه به مرجع قضایی ارسال شد.

100 هزار کارمند مازاد

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:ابعاد جدیدی از مشکلات پدید آمده توسط دولت دهم در کشور به تدریج آشکار می‌شود. تزریق خارج از ضابطه نیروهای مورد نظر سران دولت دهم به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی یکی از اقداماتی است که مشکلات زیادی را برای دولت یازدهم پدید آورده است. یکی از وزارتخانه‌ها طبق گفته مقامات ارشد این وزارتخانه، با 100 هزار کارمند مازاد از نیاز مواجه است که هم از نظر هزینه و هم از نظر نبودن کار برای آنها موجب مشکلات زیادی شده است. این وضعیت در تمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی وجود دارد.

سوال تامل برانگیز مرکز افکار سنجی

جمهوری اسلامی آورده:یک "مرکز افکارسنجی" که توسط جمعی از نیروهای نظامی اداره می‌شود اقدام به توزیع پرسشنامه‌ای کرده که سؤالات آن درباره روحانیت است و این فکر را در مخاطبان خود القاء می‌کند که جامعه امروز نیازی به افراد روحانی ندارد.برای نمونه، یکی از سؤالات اینست: "با توجه به بالا رفتن سطح سواد و آگاهی دینی مردم، دیگر ضرورتی برای مراجعه به روحانیون وجود دارد؟" نکته قابل تأمل اینست که این مرکز افکارسنجی زیر نظر افرادی فعالیت می‌کند که موجودیت خود را مرهون شعار تبعیت از روحانیت و ولایت هستند و در جامعه به همین عنوان شهرت دارند. ستون جهت اطلاع در آینده، بخش‌های دیگری از این موضوع خطرناک را به اطلاع خوانندگان خواهد رساند.

افزایش حضور زنان القاعده در سوریه

 روزنامه قدس از قول خبرآنلاین نوشت: روزنامۀ الشرق الاوسط در مقاله ای از افزایش شمار زنان القاعده در سوریه خبر داد.

لاریجانی استراو را نپذیرفت

قدس به نقل از باشگاه خبرنگاران آورده: در حالی جک استراو وزیر اسبق امور خارجه انگلیس در قامت رئیس گروه پارلمانی دوستی ایران و انگلیس، به تهران سفر کرده که علی لاریجانی وی را برای ملاقات به حضور نپذیرفته است.

صفحه ‌توییتر احمدشهید دست‌کیست؟

روزنامه قدس از قول دانا نوشت: احمد رافت روزنامه نگار سلطنت طلب که با رسانه های ضدانقلابی چون دویچه وله، بی بی سی، رادیو آزادی، رادیو فردا و صدای آمریکا همکاری داشت از جمله کسانی است که توانسته با نزدیک شدن و ارایه پیشنهادهایی به احمد شهید گزارشگر سازمان ملل اسباب یک همکاری مستمر را با وی فراهم آورد. رافت برای احمد شهید صفحه‌توییترباز کرده است.

مجری معروف سرانجام ازدواج کرد

قدس به نقل سایت جهان آورده: مرتضی حیدری، مجری صدا و سیما، متولد سال 1347 سرانجام ازدواج کرد. مرتضی حیدری دانش‌آموخته مقطع کارشناسی در رشته فیزیوتراپی از دانشگاه تهران و مقطع DBA در رشته مدیریت است. همسر حیدری یک پزشک متخصص زنان است.

یک بام و دو هوا - درباره متهمان تخلفات اقتصادی

روزنامه کیهان نوشت:در حالی که طی روزهای گذشته و پس از انتشار خبر دستگیری بابک زنجانی، بسیاری از چهره‌ها و رسانه‌های حامی دولت جدید تلاش کردند تا ضمن مرزبندی با نامبرده، وی را  منتسب به رقیب سیاسی خود جلوه دهند، برخی از مدیران نفتی دولت یازدهم فشارهای خود برای آزادی بابک زنجانی را آغاز کرده‌اند.به گزارش رجانیوز، تیتر اول و تحلیل‌های بسیاری از روزنامه‌های اصلاح‌طلب طی روزهای گذشته به ماجرای دستگیری بابک زنجانی اختصاص داشته است، این رسانه‌ها در فرار به جلو در پی انتساب فساد اقتصادی بابک زنجانی به رقبای سیاسی خود بوده‌اند و حتی در آخرین نمونه نیز اکبر ترکان (مدیرعامل سابق شرکت پتروپارس) که عملکرد جنجالی‌اش طی چند ماه گذشته در مناطق آزاد، مورد انتقاد جدی هواداران دولت قرار گرفته، از لزوم پیدا کردن «پشت پرده‌های بابک زنجانی» سخن گفته است.

با این حال اما ظاهراً در پس ‌پرده اتفاقاتی متفاوت با این خط خبری در جریان است چنانکه طی روزهای گذشته برخی از مدیران دولت که در سمت‌های مشاوره و نظارتی در حیطه نفت مشغول به کار هستند فشارهای خود برای آزادی بابک زنجانی را آغاز کرده‌اند.«س.ر.ع» و «ن.ب» از مدیران دولت یازدهم هستند که در روزهای گذشته سعی کرده‌اند با فشار بر دستگاه قضایی برای آزادی بابک زنجانی، مانع انتشار اطلاعات و اسناد احتمالی شوند که در نهایت منجر به افشای روابط و پشت پرده ارتباطات زنجانی و برخی از مدیران تکنوکرات در دولت‌های سازندگی و اصلاحات می‌گردد.بابک زنجانی می‌گوید سرمایه‌دار شدن خود را در دهه پیش با توزیع روزانه 17 میلیون دلار در بازار و دریافت 17 میلیون تومان کارمزد و خرید یک ساختمان در خیابان میرداماد آغاز کرده است.

در همین حال سایت آینده آنلاین از حامیان دولت و خبرگزاری دانشگاه آزاد (آنا) خبر می‌دهند که حمید پورمحمدی از متهمان اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی از سوی نوبخت (معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور) مامور ارتباط با بانک توسعه اسلامی شده و این در حالی است که وی پیش از این نیز با حمایت نوبخت در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی شرکت داشته است. پورمحمدی معاون برنامه‌ریزی معاونت نظارت راهبردی است.

اصولگرا که این قدر ضد و نقیض حرف نمی‌زند!

کیهان آورده:نقیض‌گویی‌ علی مطهری درباره سران و دست‌اندرکاران فتنه ادامه دارد.وی روز گذشته در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا ضمن بیان اینکه «معتقدم اصولگرایی واقعی راهی است که من طی می‌کنم»، درباره فتنه‌گران گفت: رفع حصر و آزادی زندانیان سیاسی بر اساس عدالت، مطالبه مشروع و طبیعی هواداران دولت است. آنچه مدنظر اکثریت قاطع مردم و هواداران آقای روحانی است، این است که اتهامات دو طرف فتنه رسیدگی شود و اگر (!) آقایان موسوی و کروبی هم تخلفی انجام داده، بر اساس حکم یک دادگاه صالح تکلیف آنها معلوم شود.وی در عین حال گفت: فتنه‌گر از نظر من کسی است که بعد از اعلام نظر شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی و داور رسمی، به اعتراض، آشوب خیابانی و تخریب ادامه داده باشد ولی اگر کسی قبل از اعلام نظر داور معتقد به تقلب بوده، نمی‌توانیم بگوییم او فتنه‌گر است. حتی ممکن است کسی امروز معتقد باشد تقلب شده است، این به معنی فتنه‌گر بودن آن فرد نیست بلکه نظرش این است. ممکن است بگوید قرائنی دارد که به نظر او تقلب شده است اما بعد از اعلام نظر شورای نگهبان اقدامی انجام نداده است.

درباره این سخنان باید گفت آقای مطهری هفته گذشته درباره راهپیمایی نهم دی گفته بود «سالروز نهم دی را گرامی می‌دارم. راهپیمایی خودجوش اقشار مختلف ملت ایران اعم از هواداران کاندیداهای پیروز و معترضان به نتیجه انتخابات در 9 دی، نشانه رشد اجتماعی و سیاسی ملت ایران بود که قطع نظر از تخلفات دوطرف به دفاع از اصل جمهوری اسلامی پرداختند». با این وصف و در حالی که فتنه روز عاشورای سال 88 زیر سر موسوی و کروبی بود که حتی حرمت‌شکنان را مردمان خداجو خواندند، ادعای آقای مطهری در مصاحبه با ایسنا مبنی بر اینکه رفع حصر سران فتنه و آزادی بازداشتی‌ها، مطالبه هواداران دولت است، مطلبی گزافه و رد شده بنا بر اظهارات هفته گذشته آقای مطهری است. البته آقای مطهری در همین نقیض‌گویی‌ها می‌گوید «اگر موسوی و کروبی تخلفی انجام داده‌اند.»

اگر به تصریح آقای مطهری همه ملت- اعم از حامیان نامزد پیروز انتخابات 88 و معترضان- در روز 9 دی به دفاع از اصل جمهوری اسلامی در برابر عملکرد فتنه‌گران پرداختند، خیلی مضحک خواهد بود که ادعا کنیم همان مردم خواستار رفع حصر و آزادی بازداشتی‌های فتنه هستند به ویژه آن که منتخب همین ملت امسال در سالگرد نهم دی اعلام کرد حضور مردم در حماسه نهم دی برای دفاع از اسلام و مقدسات انقلاب و رهبری در پاسخ به دخالت بیگانگان بود.ثانیا وقتی سران فتنه به قانون، نهادهای قانونی تمکین نکردند، محاکمه آنان کدام تمکین را در آنها یا دیگر گروه‌های فعال در فتنه موجب خواهد شد. ثالثا آقای مطهری نیز در مصاحبه با ایسنا تلویحاً حکم داده و اعلام کرده که ادامه‌دهندگان آشوب خیابانی بعد از اعلام‌نظر شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی فتنه‌گر هستند. حکم قرآنی فتنه‌ در این باره روشن است.

خداوند می‌فرماید «الفتنه اکبر من‌القتل» و «الفتنه اشد من‌‌القتل». اگر حکم قتل یک نفر قصاص، قطعا جرم و مجازات فتنه‌گر بزرگ‌تر و شدیدتر است و اگر سران فتنه اکنون صرفا در حصر به سر می‌برند، بزرگواری نظام و مردم است.و بالاخره باید گفت اگر آقای مطهری حقیقتاً اصولگرا و حامی حماسه نهم دی در دفاع از ساحت امام حسین(ع) است، باید تکلیف خود را با فتنه‌گران یکسره کند و چنان موضع بگیرد که سوژه محبوب رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب قرار نگیرد و مثلا از سوی بی‌بی‌سی به عنوان اصلاح‌طلب جدید معرفی نگردد.

چند حرکت خوب کردم ولی نتیجه‌ای عاید نشد

روزنامه کیهان نوشت: یک دلال رابطه با آمریکا می‌گوید پیگیر راه‌اندازی کنسولگری برای آمریکا در کیش بوده که ناکام مانده است.روزنامه زنجیره‌ای اعتماد مصاحبه‌ای را با هوشنگ امیراحمدی منتشر کرده که می‌گوید مربوط به مهر ماه گذشته است. امیر احمدی در آن مصاحبه گفته است: ]در زمینه رابطه با آمریکا[ احمدی‌نژاد بیش از همه رؤسای جمهور ایران سدشکنی کرد. هیچ کدام نتوانسته بودند اقدام‌هایی که او کرد را انجام دهند. مثلاً به رئیس جمهوری آمریکا نامه بنویسند یا به او برای انتخاب شدن تبریک بگویند. از این دست اقدامات را احمدی‌نژاد زیاد انجام داد. متأسفانه احمدی‌نژاد در این زمینه برای خودش مشکل ایجاد کرد. حرف‌هایی زد که راه‌ها را به روی خودش بست. مثل جریان هلوکاست و این بحث که اسرائیل را باید از روی نقشه جهان محو کنیم و غیره. البته مشکل احمدی‌نژاد فقط اسرائیل نبود. ایشان آدم رادیکال یا انقلابی‌ای بود و اعتقاد داشت که باید ابتدا قدرت ایران را به سطح بالا رساند و بعد با قدرت با آمریکا مذاکره کرد. به همین دلیل هم به غنی‌سازی 20 درصدی روی آورد و به صنایع نظامی توجه خاص کرد. او نه تنها کار را بهتر نکرد بلکه خراب‌تر کرد.

وی می‌گوید: با این همه احمدی‌نژاد تابوشکنی‌های مهمی کرد، مثلاً به اوباما نامه‌های متعدد نوشت، به ایشان انتخاب مجددش را تبریک گفت، اوباما را با موضوع گفت‌وگو به چالش کشید، پیشنهاد داد که پرواز مستقیم بین ایران و آمریکا برقرار شود، برای نخستین بار کنفرانس‌های عظیم با ایرانیان خارج از کشور در تهران برگزار کرد و ده‌ها نمونه دیگر. من هم در زمان ایشان چند حرکت خوب کردم ولی نتیجه‌ای عاید نشد. نمونه اول دریافت مجوز از آمریکا برای باز کردن دفتر شورای آمریکاییان و ایرانیان در ایران بود. وزارت امور خارجه مرا حتی به وزارت کشور برای ثبت شورا فرستاد اما موضوع در وزارت کشور به شکلی منتفی شد.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار داشت: آمریکا هم‌اکنون در سفارت سوئیس دفتر حافظ منافع دارد. صحبت سر یک کنسولگری بود که می‌شد در جزیره کیش تأسیس شود. تصادفاً این هم یکی از پروژه‌های من بود و روی آن کار زیادی کرده بودم. بعد از اینکه این طرح اجرا نشد من از دولت آمریکا اجازه گرفتم که در ایران شعبه شورای آمریکاییان و ایرانیان را تأسیس کنم. حتی شخص رئیس جمهور جورج بوش هم از احداث دفتر ما در تهران استقبال کرد و از حمایت خود رسماً در مطبوعات دنیا حرف زد. این پروژه هم متأسفانه به دلیلی پیش نرفت.

امیراحمدی درباره سفرهای مشایی به آمریکا می‌گوید: مذاکره با آمریکا نه. او به آمریکا می‌آمد و سعی می‌کرد اگر شده با کسانی دیدار کند که فکر می‌کرد با نفوذ هستند. هدفش ایجاد زمینه برای مذاکرات محرمانه بود.

وی در پاسخ این سؤال که نظر شما درباره مشایی چیست؟ می‌گوید: درباره رابطه من با مشایی مخصوصاً زیاد اغراق و بی‌انصافی می‌شد و می‌شود. من مشایی را یکبار در ایران و چند بار در آمریکا دیدم و با هم حرف هم زدیم. از نظر من ایشان آدم معقول، معتدل، ‌متعهد و مردم‌داری است و همیشه سعی دارد کمک کند و مشکل را حل کند. گاهی هم شباهت در نظرات من و مشایی باعث شبهه می‌شد. ایشان همیشه سعی می‌کرد که مسائل ایرانیان خارج از کشور در چارچوب قانون حل و فصل شود، بتوانند به ایران برگردند.

توقیف نشریه هنر نیست مگر اینکه منتقد دولت باشد؟!

کیهان نوشت:روز گذشته در حالی که رئیس‌جمهور از اهمیت انتقاد و تحمل منتقدان سخن می‌گفت، هیئت نظارت بر مطبوعات یک نشریه منتقد دولت را توقیف و به دو نشریه دیگر تذکر داد و پرونده آنان را به مراجع قضایی ارسال کرد.هیئت نظارت بر مطبوعات به ریاست وزیر ارشاد فعالیت می‌کند و این هیئت دیروز نشریه یالثارات را توقیف کرد و به روزنامه وطن امروز و هفته‌نامه 9دی تذکر داد. پیش از این برخی گزارش‌ها از علاقه و پیگیری ویژه وزیر ارشاد برای اعمال محدودیت علیه رسانه‌های منتقد دولت حکایت می‌کرد و این در حالی است که وی در قبال نشریات ضد انقلاب، ساختارشکن و ضد ارزشهای اسلامی با خوش‌بینی و حسن‌ظن و تحمل رفتار می‌کند که آخرین نمونه آن نسبت به روزنامه زنجیره‌ای بهار است.

علی جنتی دیروز در جریان پاسخ به سوال حمید رسایی - ساعتی قبل از اعلام خبر مربوط به توقیف و تذکرات هیئت نظارت-  به توجیه موضع جانبدارانه خود نسبت به روزنامه زنجیره‌ای بهار پرداخت که روز قبل از عید غدیر، حق امامت و حکومت امیرمومنان(ع) را انکار کرده بود. وزیر ارشاد درباره روزنامه بهار گفت؛ توقیف، اشد مجازات است ... بنده برای این موضوع اظهار تاسف کردم که نباید به سمت توقیف روزنامه‌ها رفت. چون راه‌های دیگری همچون تذکر شفاهی، کتبی و ارجاع به دادگاه و در نهایت توقیف و لغو پروانه وجود دارد. هنر این نیست که بلافاصله روزنامه‌ای را توقیف کنیم بلکه باید تا آنجایی که می‌توان موارد دیگر را اعمال کرد.با توجه به این که انتشار این مقاله از روی عمد نبوده و اشتباهی صورت گرفته است به نظر می‌رسید این مورد جزء موارد تخفیف به شمار می‌رفت و نباید اشد مجازات در نظر گرفته می‌شد.

ساعتی بعد از این سخنان که نمایندگان را قانع نکرد و با کارت زرد برای آقای وزیر همراه بود، هیئت نظارت به ریاست وی، اشد مجازات را برای یک نشریه منتقد به دولت در نظر گرفت و به دو نشریه دیگر تذکر داد تا این سوال پیش آید که چرا تحمل مدیرانی از این دست، متوجه رسانه‌های کینه‌توز نسبت به ارزشهای اسلامی و اصل انقلاب و نظام است اما منتقدان دولت، مغضوب واقع می‌شوند.این اتفاق دیروز در حالی رخ داد که همزمان رئیس‌جمهور در نشست مشترک دولت با استانداران گفته بود: انتقاد به نفع ماست، بگذاریم جامعه باز و آزاد باشد... یادمان باشد نباید از نقد بهراسیم و ناراحت شویم بلکه آزاد بگذاریم تا هر کسی نقد کند به ویژه اگر سالم، سازنده و دلسوزانه باشد بهترین کمک برای ماست.

 حتی اگر اهداف دیگری هم پشت نقد پنهان باشد این دولت آن را به راحتی تحمل می‌کند... دولت در عمل نشان خواهد داد که آستانه تحمل بالایی خواهد داشت... ما در مذاکرات می‌گوییم برویم دنبال بازی برد-برد. اگر برد-باخت شد، ادامه پیدا نمی‌کند.شایان ذکر است اعمال محدودیت و اشد مجازات علیه نشریات منتقد دولت در حالی است که هم‌اکنون با کوتاهی‌های وزارت ارشاد، برخی عناصر نشاندار ضدانقلاب و فتنه‌گر و گروهکی، در طیفی از نشریات و رسانه‌ها فعالند و با ژست دروغین حمایت از دولت، علیه اصل نظام و انقلاب قلم می‌زنند. همین طیف درصدد احیای انجمن تعطیل شده انجمن صنفی روزنامه‌نگاران هستند و این در حالی است که برخی از اعضای هیئت‌مدیره انجمن نظیر رجب مزروعی و حسین باستانی و... به کشورهای اروپایی پناهنده شده‌اند و در خدمت رسانه‌های رسمی ضدانقلاب بیگانه قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها