حرفه‌ای شوید، دوره جست‌وجوی سنتی سر آمده

حتما در وبگردی‌هایتان پیش آمده که وقتی به دنبال یک سایت یا محتوای بسیار خاص هستید و عبارت مورد نظرتان را جست‌وجو می‌کنید،‌ با هزاران صفحه‌ و نتیجه روبرو شوید. برای اینکه نتیجه‌ کنکاشتان دقیق‌تر باشد چه می‌کنید؟ چند راهکار ساده برای خلاصی از روشهای دیگر قدیمی شده و استفاده از شیوه‌های جدیدتر را در این نوشتار فرا بگیرید و در وقت و هزینه اینترنت خود صرفه‌جویی کنید.
کد خبر: ۶۴۱۹۸۵

جام جم سرا: معمولا یافتن نتایج از طریق یک لیست متنی خسته‌کننده کار ساد‌ه‌ای نیست. خوشبختانه اسکریپت‌هایی نوشته شده‌اند که فرآیند جست‌وجو را تا حدی برای کاربران آسان‌تر می‌کنند. یکی از نمونه‌های این اسکریپت‌ها Faviconize Google است که آیکن کوچکی را در کنار هر نتیجه جست‌وجو اضافه می‌کند و در‌ صورتی‌ که تعدادی سایت قابل اعتماد دارید، به آن‌ها سریع‌تر دسترسی خواهید داشت.
همچنین در‌صورتی‌که سیستم صفحه‌بندی گوگل شما را آزار می‌دهد و برای هر بار دیدن نتایج بیشتر از فشردن دکمه Next و یا انتخاب یکی از صفحه‌ها خسته شده‌اید، استفاده از اسکریپت Autopagerize را به شما توصیه می‌کنیم. کار این ابزار چنین است که فرآیند اسکرول صفحه‌ها را نامحدود می‌کند و محدود به سرویس جست‌وجوی خاصی هم نیست. برای استفاده از این اسکریپت ابتدا افزونه Greasemonkey را از آدرس greasespot.net دریافت کنید. از طریق آدرس autopagerize.net نیز خود اسکریپت را دریافت کنید.
استفاده از گوگل‌کش در بسیاری از مواقع که وب‌سایت خاصی برای همیشه پاک شده و یا در حین جست‌وجو در دسترس نیست،‌ کارایی زیادی دارد. برای مشاهده نسخه قبلی و کش‌شده یک آدرس، ماوس را روی علامت فلش ظاهر‌ شده در کنار لینک ببرید تا گزینه‌های توسعه‌یافته جستجو به‌نمایش در آیند. در این بخش، روی لینک Cached کلیک کنید تا نسخه قدیمی سایت را ببینید. در‌صورتی‌که وارد صفحه شوید و بخواهید لینک‌های دیگر آن را مرور کنید، به احتمال زیاد با پیام خطای 404 مواجه خواهید شد. برای رفع این اشکال هم راه‌حلی وجود دارد و آن استفاده از Cache Comeback است.
سیستم نوین و یکپارچه جست‌وجوی گوگل با سرویس اجتماعی‌اش موجب می‌شود تا با استفاده از اطلاعات شما، نتایج شخصی‌شده‌ای برایتان لیست شوند. بدین ترتیب، برخی از نتایج احتمالا موافق با آنچه در پی‌اش هستید نباشند. برای غیرفعال‌کردن این امکان، از طریق آیکن شبیه به چرخ‌دنده در بالا و سمت راست صفحه مرورگر به بخش Settings بروید و گزینه Search Settings را بزنید. در بخش Personal results گزینه Do not use personal results را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که Personal results تنها زمانی نشان داده می‌شود که با حساب کاربری گوگل خود وارد موتور جست‌وجو شده باشید.
یکی از روش‌های افزایش سرعت جست‌وجو، استفاده از امکانات بالقوه نوار آدرس مرورگر است. در فایرفاکس و کروم تنها کافی‌ است واژه دلخواه را در نوار آدرس وارد و Enter را بزنید. برای مدیریت بهتر جست‌وجو در نوار آدرس (‌کروم) روی آن راست‌کلیک کرده Edit Search Engines را بزنید. سپس علامت + را بزنید. نام،‌ کلمه کلیدی و آدرس دلخواه را وارد کنید. بنابراین در‌صورتی‌که حرف B را برای بخش Keyword انتخاب کرده باشید،‌ با وارد‌ کردن آن در نوار آدرس و فشردن کلید Space می‌توانید جست‌وجو در سایت دلخواه را سریع‌تر انجام دهید.|ایسنا|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها