براین اساس، دمایی که یک شخص در محیط بسته و بدون استفاده از وسایل سرمایشی در تابستان و وسایل گرمایشی در زمستان احساس راحتی کند بین 24 تا 26 درجه سانتیگراد تعریف شده و از آن بهعنوان دمای آسایشی یاد میشود.
به اعتقاد کارشناسان، اکنون، دمای هوا در بسیاری از مناطق کشور پیرامون دمای آسایش است و نیازی به استفاده از وسایل سرمایشی وجود ندارد.
ایجاد سایه و نصب پرده بهمنظور جلوگیری از ورود گرما به درون اتاق بدون استفاده از وسایل سرمایشی، استفاده از هوای خنک بیرون در ساعتهای شب با باز کردن پنجره، استفاده از پنکه بویژه از نوع سقفی بهدلیل ایجاد جریان هوا در اتاق، محیط را 4 درجه یا بیشتر خنک میکند و فقط به اندازه یک لامپ 100 واتی انرژی مصرف میکند. همچنین خاموش کردن لامپها و وسایل اضافی برقی که کاربرد ضروری ندارند، میتواند برق مصرفی را کاهش داده و دمای محیط را تنزل بخشد.
بهرهگیری از تمام ظرفیت ماشینهای لباسشویی و ظرفشویی در ساعتهای غیر پیک از دیگر توصیههای کارشناسان وزارت نیروست. در ایران پیک مصرف برق در روز بین ساعتهای 11 تا 15 و پیک شب از اذان مغرب تا ساعت 23 قید شده است. براساس این گزارش، حذف مصارف پنهان نیز یکی دیگراز راهکارهای مورد تاکید بهمنظور کاهش مصرف است، زیرا بسیاری از تلویزیونهای جدید، شارژرها و وسایل الکترونیک در زمانی که خاموش بوده اما به پریز برق اتصال دارد، انرژی مصرف میکند که در یک خانه معمولی میتوان بیش از 50 وات از این گونه مصارف را کاهش داد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد