نتایج یک تحقیق جدید نشان داد مصرفکنندگان چای سیاه کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند چون این نوشیدنی، عملکرد رگهای خونی را افزایش میدهد.
به گفته متخصصان، هدف از انجام این بررسی ارزیابی ارتباط بین مصرف چای، فعالیت بدنی و خطر بروز سرطان پستان در زنان چینی بوده است.
«کاترین هود» از متخصصان سلامت زنان در رابطه با این تحقیق گفت: در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند زنانی که عادت به مصرف این نوشیدنی دارند، 21 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند. این خاصیت چای به دلیل وجود پلیفنول در آن است.
همچنین در این بررسی مشخص شد که مصرف چای سیاه عملکرد رگهای خونی را بهبود میدهد چرا که وجود «فلاوونوئید» در آن تاثیر مستقیم بر عروق دارد.(ایسنا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد