دمنوش چای سیب

مواد لازم: برگه سیب خشک: 12 عدد، آب: 1.5 لیوان، عسل: یک قاشق غذا‌خوری، دارچین: 2 تا 3 تکه ، میخک: 2 تا 3 عدد ، گل محمدی: 10 تا 12 برگ
کد خبر: ۶۸۴۶۰۹

طرز تهیه: برگه‌های سیب، میخک، دارچین، گل محمدی و آب را در یک قوری استیل بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و20 دقیقه بگذارید دم بکشد. بعد آن را صاف کرده و عسل را به چای اضافه و سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها