طرز تهیه: برگههای سیب، میخک، دارچین، گل محمدی و آب را در یک قوری استیل بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و20 دقیقه بگذارید دم بکشد. بعد آن را صاف کرده و عسل را به چای اضافه و سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: