در این مطالعه محققان دانشگاه فلوریدا آمریکا 60 زن یائسه را که فشار خون نسبتا بالایی داشتند، بررسی کردند.
محققان افراد مورد مطالعه را به دو دسته تقسیم کردند و به مدت هشت هفته در رژیم غذایی گرو اول توت فرنگی و به گروه دوم دارونما دادند سپس محققان فشار خون این افراد را قبل و بعد از آزمایش مقایسه کردند.
فشار خون زنان شرکت کننده در این مطالعه بیش از 130 میلی متر جیوه روی 85 میلی متر جیوه و کمتر از 160 میلی متر جیوه بود.
معمولا بعد از یائسگی زنان به دلیل تغییرات هورمونی و افزایش وزن دچار فشار خون بالا می شوند.
محققان در این مطالعه متوجه شدند که توت فرنگی که غنی از آنتی اکسیدان است با سست کردن «اندوتلیوم» (جدار داخلی رگ های خونی) موجب کاهش فشار خون می شود.
سست شدن اندوتلیوم باعث گشاد شدن رگ های خونی و در نتیجه کاهش فشار خون می شود. (ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد