پروین افشار عضو انجمن تغذیه ایران با اشاره به اینکه رعایت الگوی تغذیه ای در دانش آموزان کنکوری اهمیت ویژه ای دارد، گفت: مصرف صبحانه در روز کنکور اهمیت ویژه ای دارد و بهتر است برای افزایش کارایی مغز، از مواد سرشار از پروتئین یا سرشار از فیبر مانند تخم مرغ، نان تست با عسل یا برشتوک استفاده شود.
وی افزود: بررسی های دانشمندان نیز نشان می دهد که غذاهای نشاسته ای مانند ماکارونی، برنج و نان به دلیل تاثیر مثبت در کیفیت خواب شب امتحان مفید است و توجه والدین به این موضوع مهم اثرگذاری بهتری را به دنبال دارد.
افشار، با اشاره به اینکه مصرف نان، پنیر و گردو یا تخم مرغ یا یک عدسی به آرامش روز امتحان کمک می کند، افزود: خوردن عسل و نوشیدنی های حاوی عسل در کاهش اضطراب امتحان بسیار موثر است.
این کارشناس مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان، گفت: کنکوری ها از مصرف انواع شیرینی، چیپس، نمک، تخمه، غذاهای چرب و انواع نوشیدنی های گازدار در شب امتحان خودداری کنند زیرا این مواد در خواب شب امتحان تاثیر منفی دارد.
وی افزود بر این اساس مصرف ماست ترش و دوغ ترش در ساعات قبل امتحان به هیچ عنوان توصیه نمی شود، چراکه این مواد خواب آور است اما خوردن ماست شیرین اشکالی ندارد.
عضو انجمن تغذیه ایران گفت: تغذیه متعادل و متنوع شامل غلات، انواع سبزی، لبنیات، گوشت و میوه ها به کاهش استرس امتحان کمک می کند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت
پای صحبتهای حاج محمد بازوبند، پیرغلام اهلبیت(ع)