رولت مربا برای سفره افطار

ایرانی ها برای سفره های افطار خود تدارک زیادی می بینند و غذاهای مختلفی آماده می کنند . سرآشپز جام جم سرا برای سفره افطار شما یک غذای شیرین پیشنهاد داده است؛رولت مربا
کد خبر: ۶۹۰۵۱۶

مواد لازم:
مربای هویج: به میزان لازم
مربای توت فرنگی: به میزان لازم
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: 1 قاشق مربا خوری
زعفران :کمی
کره: 50 گرم
نان باگت:2 عدد
خلال پسته:مقداری

طرز تهیه:


نان ها را با چاقوی تیز حلقه حلقه و داخل آنها را آرام خالی می کنیم . کره نرم شده را همه جای حلقه نانها از داخل مالیده و سپس با مربای(مارمالاد) هویج و یا توت فرنگی حلقه ها را پر می کنیم و به زعفران آغشته کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم . سپس رولت ها را در روغن سرخ می کنیم و در آخر روی آنها پودر هل و پودر پسته می پاشیم .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها