مضرات فست فود و آشپزی بهنوش بختیاری در «شوک»

قسمت جدیدی از مجموعه مستند «شوک» درباره فست فود مراحل تولید خود را پشت سر می‌گذارد.
کد خبر: ۶۹۲۵۶۹
مضرات فست فود و آشپزی بهنوش بختیاری در «شوک»

مستند «شوک» این بار در تازه‌ترین قسمت خود مصرف غذاهای فست فود و عوارض ناشی از آن را بررسی می‌کند.

این موضوع پیش از این نیز در «شوک» مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گرفته است اما سازندگان آن می‌گویند که شوک این بار با رویکردی جذاب‌تر، آیتم‌های متنوعی را درباره فست فود دربرمی‌گیرد.

دوربین مخفی، آسیب شناسی عوارض مصرف بیش از حد غذاهای فست فود، مصاحبه با امین زندگانی، علی انصاریان و توصیه‌هایشان به مردم برای ورزش کردن و همچنین آشپزی بهنوش بختیاری از جمله آیتم‌های این مستند است.

مستند «شوک» کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیماست و تهیه کنندگی آن را فرشاد شکیبی برعهده دارد. (روابط عمومی شبکه سه)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها