یک گروه تولید کننده مواد خوراکی نوعی لازانیا جدید به بازار عرضه کرده است که به شکل کتاب های آشپزی است. در این کتاب دستور پخت انواع لازانیا نوشته شده است و از آنجایی که جنس برگه ها و جلد از سبوس گندم و مواد ساخت لازانیاست پس می توانید خود کتاب را بپزید و نوش جان کنید.
این کتاب را به راحتی می تواند ورق زد خواند و سپس مواد مختلف را لابه لای آن ریخت و درون فر گذاشت. پس از 30 دقیقه شما یک کتابچه آشپزی کاملا خوشمزه را در اختیار خواهید داشت. (باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد