شخصیت شناسی با ذائقه غذایی

وظیفه شناسها چه غذاهایی دوست دارند

رنجش خاطر ذائقه را تغییر می‌دهد

مطالعه صورت گرفته توسط محققان کانادایی نشان می‌دهد، رنجیده خاطر شدن، ذائقه افراد را تحت تأثیر قرار داده و باعث کاهش اشتها می‌شود.
کد خبر: ۷۱۸۲۲۳
رنجش خاطر ذائقه را تغییر می‌دهد

محققان دانشگاه تورنتو در همکاری مشترک با محققان دانشگاه‌های «دوک» و «کلرادو»، برای نخستین‌بار ارتباط رنجیده خاطر شدن با کاهش اشتها را نشان دادند.

این مطالعه نشان می‌دهد، احساسی که در هنگام نقض اخلاقی (moral violation) تجربه می‌کنیم، بطور عمیقی بر رفتار ما تأثیر می‌گذارد؛ کارهای غیراخلاقی، جرم و جنایت یا هر کاری که احساسات ما را آزرده خاطر می‌کند، ذائقه و اشتها را نیز دچار تغییر می‌کند.

محققان در سه مطالعه مجزا، میزان اشتهای شرکت‌کنندگان را در شرایط گوش کردن به خبر تقلب و کلاهبرداری یا نوشتن در خصوص دزدی مورد ارزیابی قرار دادند.

نتایج مطالعه اول نشان می‌دهد، میل افراد به نوشیدن شیرکاکائو در زمان گوش کردن به خبر تقلب و کلاهبرداری بشدت کاهش پیدا می‌کند و افراد مثل سابق از نوشیدن آن لذت نمی‌برند.

مطالعه دوم نشان می‌دهد، میزان نوشیدن آب هنگام نوشتن داستان در خصوص دزدی بشدت کاهش پیدا می‌کند.

این در حالیست که مطالعه سوم نشان داد حتی افرادی که مشروبات الکلی مصرف می‌کردند، با مشاهده یا شنیدن مصادیق نقض اخلاق، میزان مصرف خود را کاهش دادند.

کندی چان، سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه تورنتو گفت: آزرده خاطر شدن بشدت بر رفتار ما تأثیر گذاشته و باعث کاهش اشتها می‌شود؛ این حالت دفاعی بدن روشی است که از مصرف چیزهای مضر برای سلامتی جلوگیری می‌کند.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها