دبیر علمی هفدهمین کنگره قلب و عروق هشدار داد:

داروهای گیاهی لاغری مضر برای قلب

هزینه جراحی سرطان از 30 تا 150 میلیون تومان

رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران با اشاره به پایین بودن سرانه درمان در کشور تاکید کرد: تزریق اعتبارات مقطعی جوابگوی هزینه های سلامت مردم نیست و به نظر می رسد که اجرای طرح تحول نظام سلامت با سنجش و مطالعه شروع نشده است.
کد خبر: ۷۲۰۷۷۱
هزینه جراحی سرطان از 30 تا 150 میلیون تومان

جام جم سرا:دکتر بهزاد رحمانی صبح چهارشنبه در حاشیه برگزاری نهمین کنگره سالانه انجمن علمی جراحان عمومی ایران که در مرکز همایش های رازی آغاز شده است اظهار داشت: طرح تحول سلامت یک ایده خوبی است ولی لزوما با سنجش و مطالعه مناسب شروع نشده است.

وی با تاکید بر اینکه تبعات اجرای طرح تحول سلامت بر روی بیمارستان های دولتی سنگینی کرده است افزود: با اجرای این طرح تعداد مراجعین به بیمارستان های دولتی 15 درصد افزایش یافته است.

رحمانی با عنوان این مطلب که اجرای طرح تحول سلامت در بیماری های پر هزینه نمی تواند خیلی تاثیرگذار باشد اظهار داشت: پشتیبانی از هزینه های درمانی بیماری های سخت و صعب العلاج نیازمند بودجه های کلان و بررسی های مالی دقیق است.

وی با اشاره به سرانه درمان هر ایرانی که 13 هزار تومان تعیین شده است اظهار داشت: این سرانه در دو سیستم بیمه ها و بخش دولتی توزیع می شود و تنها محل تامین منابع مالی این دو سیستم است در حالی که سرانه درمان در ترکیه 9 هزار دلار، در آمریکا 16 هزار دلار و در کانادا 13 هزار دلار است ما چگونه می توانیم با سرانه ای که حدود 4 دلار تعیین شده است بیمه خوب و دقیق برای پشتیبانی از هزینه های درمانی مردم داشته باشیم.

رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران با اشاره به هزینه جراحی سرطان در بخش دولتی افزود: به عنوان مثال هزینه جراحی سرطان مری در بخش دولتی بیشتر از 4 میلیون تومان نمی شود در حالی که همان بیمار برای انجام شیمی درمانی می بایست 80 میلیون تومان هزینه کند که این هزینه ها از سوی دولت و بیمه ها پشتیبانی نمی شود بنابراین نمی توان گفت که طرح تحول نظام سلامت توانسته هزینه های سرسام آور درمان را کاهش دهد.

رحمانی با اعلام اینکه هزینه جراحی سرطان در بخش خصوصی از 30 تا 150 میلیون با توجه به نوع سرطان ها متغیر است افزود: آنچه مهم به نظر می رسد اینکه اولویت درمان می بایست در نزد دولتمردان و تصمیم گیران تغییر کرده و از اولویت نهم و دهم به اولویت یکم تا دوم تبدیل شود در آن صورت است که می توان امیدوار بود سرانه درمان مردم افزایش یافته و در نتیجه هزینه های سلامت کاهش یابد.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها