طرز تهیه: ابتدا گلابی را با آب پرتقال در یک ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شده و با مار مالاد توت فرنگی یا تمشک مخلوط کنید.
در این مرحله، جو پرک، گردو، بادام و فندق را یا روی سینی فر یا در ظرفی بریزید و با حرارت ملایم آنها را برشته کنید و بگذارید تا سرد شود. در یک گیلاس مقداری از مخلوط گلابی و مارمالاد تمشک را بریزید. بعد روی آن ماست چکیده ریخته و بقیه گیلاس را با جو و مغزهای برشته شده پر کنید و با یک عدد توت فرنگی یا تمشک و برگ ریحان یا نعنا تزئین و میل کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: