دکتر عباس بصیری افزود: تغییر سبک زندگی و روی آوردن به غذاهای شور بویژه فستفودها، آمار ابتلا به سنگ کلیه را در کشور افزایش داده است. یافتههای پژوهشی بیانگر آن است که مصرف بیش از شش گرم نمک در روز، خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش میدهد. وی ادامه داد: کسانی که فشار خون بالا یا دیابت دارند و افراد چاق، بیش از سایرین در معرض ابتلا به سنگهای کلیه هستند و باید با رعایت رژیم غذایی از ابتلا به آن پیشگیری کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد