کاهش قند و نمک محصولات غذایی در دستور کار دولت

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از تصویب آیین‌نامه برچسب‌گذاری مواد غذایی و آغاز مرحله نخست این پروژه در چند روز آینده خبر داد و گفت: کاهش میزان چربی، قند و نمک محصولات غذایی به صورت جدی در دستور کار سازمان غذا و داروست.
کد خبر: ۷۲۲۸۰۴
کاهش قند و نمک محصولات غذایی در دستور کار دولت

به گزارش ایسنا، سیدهدایت حسینی با تاکید بر این که شیوع بیماری‌های ناشی از تغذیه نامناسب در کشورهای در حال توسعه حرف اول را می‌زند، افزود: هدف از برچسب‌گذاری محصولات غذایی این است که فرد با یک نگاه از میزان سلامت ماده غذایی باخبر شود.

وی ادامه داد: اجرای این طرح سه مرحله دارد که مرحله اول آن از چند روز آینده آغاز می‌شود و مراحل دوم و سوم نیز به ترتیب از ابتدای سال 94 و از نیمه دوم این سال آغاز می‌شود.

newsQrCode
برچسب ها: قند نمک مواد غذایی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها