
به گزارش ایسنا، سیدهدایت حسینی با تاکید بر این که شیوع بیماریهای ناشی از تغذیه نامناسب در کشورهای در حال توسعه حرف اول را میزند، افزود: هدف از برچسبگذاری محصولات غذایی این است که فرد با یک نگاه از میزان سلامت ماده غذایی باخبر شود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح سه مرحله دارد که مرحله اول آن از چند روز آینده آغاز میشود و مراحل دوم و سوم نیز به ترتیب از ابتدای سال 94 و از نیمه دوم این سال آغاز میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.