به گزارش ایسنا، سیدهدایت حسینی با تاکید بر این که شیوع بیماریهای ناشی از تغذیه نامناسب در کشورهای در حال توسعه حرف اول را میزند، افزود: هدف از برچسبگذاری محصولات غذایی این است که فرد با یک نگاه از میزان سلامت ماده غذایی باخبر شود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح سه مرحله دارد که مرحله اول آن از چند روز آینده آغاز میشود و مراحل دوم و سوم نیز به ترتیب از ابتدای سال 94 و از نیمه دوم این سال آغاز میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد