
به گزارش ایسنا، مجید حاجیفرجی گفت: با توجه به نگرانیهای ایجاد شده بابت استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی، کارگروه تخصصی روغن تشکیل جلسه داد که مقرر شد انستیتو با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نسبت به بررسی کارشناسی و پیشنهاد حد مجاز اسیدهای چرب مورد قبول فرآوردههای لبنی مختلف اقدام کند.
وی افزود: در این جلسه به ممنوعیت استفاده از پالم استئارین و پالم کرنل در مغز (میکس) بستنی تا اطلاع ثانوی تاکید شد. همچنین پیشنهاد شد با انجام پروژههای تحقیقاتی، امکان جایگزینی چربیهای گیاهی مناسب با روغن پالم در محصولات لبنی بررسی شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با جامجم مطرح کرد:
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد