به گزارش ایسنا، سیدهدایت حسینی با تاکید بر این که شیوع بیماریهای ناشی از تغذیه نامناسب در کشورهای در حال توسعه حرف اول را میزند، افزود: هدف از برچسبگذاری محصولات غذایی این است که فرد با یک نگاه از میزان سلامت ماده غذایی باخبر شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: