کاهش قند و نمک محصولات غذایی در دستور کار

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از تصویب آیین‌نامه برچسب‌گذاری مواد غذایی و آغاز مرحله نخست این طرح در چند روز آینده خبر داد و گفت: کاهش میزان چربی، قند و نمک محصولات غذایی به صورت جدی در دستور کار سازمان غذا و داروست.
کد خبر: ۷۲۲۸۵۷

به گزارش ایسنا، سیدهدایت حسینی با تاکید بر این که شیوع بیماری‌های ناشی از تغذیه نامناسب در کشورهای در حال توسعه حرف اول را می‌زند، افزود: هدف از برچسب‌گذاری محصولات غذایی این است که فرد با یک نگاه از میزان سلامت ماده غذایی باخبر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها