مادرانه

باورهای غلط بارداری

یک نوزاد کوچولو می‌تواند زندگیتان را پر از شادی کند، اما پذیرش مسئولیت هم کار راحتی نیست. اگر می‌خواهید صاحب فرزند شوید، هر هفته با ما همراه باشید. از اولین گام تا تولد فرزندتان باشما خواهیم بود.
کد خبر: ۷۲۶۳۵۱
باورهای غلط بارداری

بیشتر خانم‌ها بعد از باردار شدن حرف‌هایی را از اطرافیانشان می‌شنوند که درست یا غلط بودن آنها چندان مشخص نیست. با هم پنج باور مهم بارداری را بررسی می‌کنیم.

ماه گرفتگی و لک‌های پوستی

حتما شما هم شنیده‌اید که می‌گویند خانم‌های باردار نباید به ماه‌گرفتگی نگاه کنند، چون روی پوست جنین لکه بزرگی ایجاد می‌شود.

بد نیست بدانید براساس بررسی‌های متعدد متخصصان، این تصورات کاملا بی‌پایه بوده و هیچ مبنای علمی ندارند و وجود خال‌هایی که به صورت لکه‌های قرمز یا آبی یا بنفش روی پوست هنگام تولد و گاهی روزهای اول پس از تولد پیدا می‌شود ناشی از یک ضایعه عروقی است که به دلیل گشاد ماندن عروق پوست بروز می‌کند و راه‌حلی جز لیزردرمانی ندارد.

استخر و سقط جنین

بسیاری از پزشکان به خانم‌های باردار توصیه می‌کنند برای داشتن زایمان طبیعی راحت‌تر به استخر بروند و در آب پیاده‌روی کنند، اما کم نیستند افرادی که این توصیه را رد می‌کنند و بر این باورند عفونت‌های احتمالی از طریق واژن مادر به جنین منتقل می‌شود و خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد.

باید بدانید رفتن به استخر بویژه در ماه‌های پایانی بارداری بسیار آرامش‌بخش است، روی روند زایمان تاثیر مثبت دارد و مانع اضافه وزن بیش از حد مادر می‌شود.

هرچند باید مراقب بهداشت شخصی‌تان باشید، اما در صورت رعایت نکات لازم مشکلی‌ ایجاد نخواهد شد، چون جنین در پوششی مخاطی در کیسه آمنیوتیکی قرار گرفته و سلامتش به همین راحتی‌ها به خطر نمی‌افتد.

بچه شبیه کی میشه؟

حتما شما هم شنیده‌اید که خانم باردار در دوران حاملگی به صورت هر کسی بیشتر از همه نگاه کند، فرزندش شبیه او می‌شود یا مثلا اگر سیب و هلو بخورد بچه خوشگلی به دنیا می‌آورد. در پاسخ به افرادی که چنین باوری دارند باید گفت تمام ویژگی‌های ظاهری جنین از طریق ژن‌های مادر و پدرش به او منتقل می‌شود و براساس قوانین علم ژنتیک بجز ژن‌ها هیچ عامل دیگری در ترکیب‌بندی چهره تاثیری ندارد.

شکم گرد یعنی بچه دختره!

اگر چربی‌های خانمی در ناحیه پهلو یا باسن جمع شده، این موضوع ربطی به جنسیت جنینش ندارد چون اگر باردار هم نبود و چاق می‌شد، اضافه وزنش در این نواحی بیشتر بود. درواقع این موضوع که خانمی در کدام ناحیه از بدن بیشتر چاق می‌شود، ژنتیکی و از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

یک اشتباه شیری

اگر شما هم فکر می‌کنید شیردهی باعث بدشکلی‌ سینه‌ها می‌شود، سخت در اشتباه هستید. درواقع اگر روند شیر دادن به کودک به صورت تدریجی و مداوم باشد مانع تغییر اندازه ناگهانی سینه و بدشکلی آن می‌شود. پس به این بهانه فرزندتان را از شیر مادر محروم نکنید.

پریسا اصولی ‌‌- جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها