به گزارش ساینتیفیک امریکن، تولید ناخالص ملی جهان تا سال۲۰۲۰ (یعنی ۶سال دیگر)، نیم درصد کاهش مییابد، تا سال۲۰۳۰ بهمقدار ۱/۴درصد کمتر میشود و بیش از ۱۰۰میلیون نفر نیز دچار مرگ پیش از موعد خواهند شد.
گزارش این پایگاه از آن جهت قابلتوجه است که اعلامی جهانی برای برآورد هزینههای مالی محسوب میشود. بنیاد RAND اروپا و KPMG، هر دو اثرات آینده مقاومت آنتیبیوتیکی را ارزیابی و گونههای مقاوم به داروی میکروبها و همچنین مشکلات بهداشت عمومی ناشی از آنها را در این ارزیابی بررسی کردهاند.
در این گزارش مدلی بررسی شده که در آن مقاومت آنتیبیوتیکی طی ۱۵سال تا ۱۰۰درصد افزایش مییابد اما نرخ ابتلا به بیماری ثابت میماند. بررسیهای KPMG هم افزایش مقاومت تا ۴۰درصد بالاتر از سطح امروز و تعداد دوبرابر سرایتها را نشان میدهد.
کوین اوترسون، متخصص قوانین بهداشتی در دانشگاه بوستون درباره مدلهای تجاری جدید برای آنتیبیوتیکها میگوید: اگر من با یک داروی قلبی جدید وارد بازار شوم، این دارو دهها میلیارد دلار در یک سال سود خواهد داشت؛ اما اگر محصول خلاقانه جدیدی را تحت نام آنتیبیوتیک داشته باشیم، آن را برای شدیدترین موارد بیماری نگاه میداریم و در یک دهه اول، فروش معمولی خواهد داشت. درنتیجه سهم بازار برای آنتیبیوتیکهای نوآورانه بسیار محدود است. (همشهری)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: