براساس گزارش این فدراسیون بین المللی مستقر در بروکسل، درسال 2014، در مجموع 118 نفر از اصحاب رسانه در مناطق مختلف جهان بر اثر قتل های هدفمند، انفجار بمب و یا تیراندزی مستقیم جان خود را از دست دادند و این رقم در مقایسه با سال 2013، 13 نفر افزایش داشت.
براساس این گزارش، بعد از پاکستان، سوریه در رتبه دوم خطرناک ترین کشورهای های جهان برای خبرنگاران در سال 2014 قرار دارد. در این سال 12 نفر از اصحاب رسانه در سوریه، از جمله «مایا ناصر» خبرنگار شبکه «پرس تی وی» ایران، کشته شدند.
در سال جاری میلادی که واپسین ساعت های آن در حال سپری شدن است، 9 خبرنگار در ناآرامی های افغانستانستان، 9 خبرنگار در فلسطین، هشت خبرنگار در عراق و هشت خبرنگار هم در حوادث اوکراین کشته شدند.
در میان خبرنگارانی که در سال 2014 کشته شدند، دو خبرنگار آمریکایی به نام جمیز فولی و استیون سوتلوف هم بودند که از سوی تروریست های داعش سر بریده شدند.
گزارش فدراسیون بین المللی خبرنگارن مستقر در بروکسل که یکی از بزرگترین نهادهای فعال در حمایت از حقوق اصحاب رسانه در سطح بین المللی محسوب می شود، حاکی است که آمار و ارقام نشان می دهد تهدیدها و خطرات علیه خبرنگاران در جهان رو به افزایش است.(ایرنا)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد