دکتر علی اکبر پورفتحالله در همایش مدیریت مصرف خون در کشور با اشاره به مشکلات مصرف خون در چرخه بیمارستانی کشورمان، از اجرای طرح مدیریت مصرف خون در کشور در قالب طرح تحول سلامت خبر داد و گفت: با اجرای طرح مدیریت مصرف خون، ادبیات مصرف خون در کشور و نحوه استفاده از فرآوردههای خون تغییر خواهد کرد.
وی گفت: علی رغم مشکل در مرحله مصرف خون، کشورمان در بحث انتقال خون و تولید فرآوردههای خونی در حد کشورهای پیشرفته دنیاست به نحوی که پلاسمای تولیدی در کشورمان به کشورهای اروپایی صادر و تبدیل به محصول میشود.
پورفتحالله، انتقال خون را یک درمان حماتیی خواند و گفت: چرخه انتقال خون در سراسر دنیا، در مرحله بیمارستانی با مشکل مواجه است و در کشور ما نیز این مشکل وجود دارد. وقتی تخصصهای مختلف درگیر طب انتقال خون هستند، هر یک مباحث تخصصی رشته خود را در نظر میگیرد و به صورت کامل در فرآیند درمان قرار نمیگیرند.
وی با بیان اینکه به همین دلیل مطالعات طب بالینی به صورت محدود در سراسر دنیا انجام میشود، گفت: در دو سال گذشته، تلاش شده تا چرخه انتقال خون بیمارستانی تقویت و وارد عرصههای جدید شود.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به مصرف متفاوت میزان آلبومین به عنوان یکی از فرآوردههای خونی در بیماران کشورهای مختلف، اظهار کرد: نباید به فکر کمیت و افزایش تولید باشیم، بلکه باید با افزایش کیفیت و مدیریت مصرف در بیمارستانها، زمینه بهتر شدن فعالیتها را فراهم کنیم.
پورفتحالله در پایان از اعتبارات ویژه پژوهشی برای بازنگری در فعالیتها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که استان یزد پیشتاز این فعالیتها باشد. (ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد