۶ توصیه درباره تنبلی چشم

جام جم سرا: اگرچه معمولا در تنبلی چشم، یک چشم درگیر است اما در برخی حالات، ممکن است هر دو چشم به صورت همزمان تنبل باشند. بنابراین، بهترین زمان برای اصلاح تنبلی چشم، دوران نوزادی یا اوایل کودکی است. دانستن برخی نکات درباره این مشکل می‌تواند به شما در کنترل آن کمک کند.
کد خبر: ۷۵۶۹۹۷
۶ توصیه درباره تنبلی چشم

*توصیه شده است که بینایی تمام کودکان تا قبل از سن سه سالگی توسط پزشک ارزیابی شود. بسیاری از پزشکان، معاینه‌های چشم پزشکی را به عنوان بخشی از معاینه‌های معمول کودکان انجام می‌دهند و در صورت نیاز، کودک را به چشم پزشک معرفی می‌کنند.

* روش‌های نوین، ارزیابی بینایی را در نوزادان و کودکان کم سن مقدور ساخته است. درصورت وجود سابقه خانوادگی ابتلا به استرابیسم یا لوچی، آب مروارید با بیماری‌های جدی چشمی، معاینه چشم‌ها در دوران نوزادی توصیه می‌شود.

*تشخیص تنبلی چشم کار آسانی نیست؛ زیرا تا زمانی که کودک مشکل واضحی نداشته باشد و یا دچار انحراف واضح چشمی نباشد، والدین متوجه مشکل بینایی کودک نخواهند شد. تنبلی چشم براساس اختلاف قدرت بینایی بین دو چشم یا ضعف بینایی هر دو چشم تشخیص داده می‌شود.

*اندازه گیری قدرت بینایی در کودکان کم سن، کار مشکلی است. اما چشم پزشک با به کارگیری روش‌های خاصی از جمله بررسی چگونگی تمرکز و تعقیب کردن اشیاء توسط یک چشم در حالی که چشم دیگر پوشانده شده، می‌تواند قدرت بینایی کودک را تخمین بزند.

*باید توجه داشت که ضعف بینایی در یک چشم همیشه به معنای تنبلی چشم نیست؛ زیرا ممکن است دید کودک با تجویز عینک اصلاح شود و یا اینکه سایر بیماری‌های چشمی مانند آب مروارید، عفونت‌ها، تومور‌ها و یا سایر اختلالات داخل چشم مسئول کاهش بینایی باشند که اگر امکان درمان آن‌ها وجود داشته باشد، دید کودک نیز اصلاح شود.

*برای اصلاح تنبلی چشم، کودک باید از چشم ضعیف‌تر خود استفاده کند که این حالت با قراردادن پوشش بر روی چشم قوی‌تر به مدت چند هفته و یا چند ماه قابل انجام است. (باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها