نکته اینجاست که تاکنون آن طور که باید و شاید در کشورمان با چنین تخلفهایی برخورد نشده تا بتوان از آن به عنوان درس عبرتی برای شکارچیان غیرمجاز یاد کرد.
باید تاکید کرد که نبود اراده جدی برای سر و سامان دادن به اوضاع صید و شکار در کشور سبب شده هر روز افراد فرصتطلب بیشتری کمر به قتلعام حیات وحش کشور ببندند، برای نمونه در تازهترین خبری که روز گذشته رسانهای شد؛ دیدبان محیطزیست و حیات وحش ایران از دستگیری شکارچی غیرمجازی نوشت که لاشه 552 قطعه پرنده را در خودروی پرایدش جای داده بود میخواست آنها را به فروش برساند، اما نیروهای یگان محیطزیست شهرستان شوشتر حین گشتزنی در منطقه شعیبیه به خودروی او مشکوک شده و با کمک ماموران پلیس خودروی شکارچی غیرمجاز را متوقف کردند.
نکته اینجاست که شکارچی غیرمجاز در بازجوییهای خود اعتراف کرده که ۵۵۲ قطعه کبوتر وحشی، سار و لیکو را به وسیله گندم آغشته به سم کشته و قصد داشته آنها را بفروشد. به همین دلیل باید به افرادی که ترجیح میدهند گوشت شکار مصرف کنند هشدار داد که بیشتر شکارچیان از چنین روشهایی برای شکار طعمههای خود استفاده میکنند بنابراین مصرف این گوشت علاوه بر اینکه به گسترش بازار صید و شکار غیر قانونی دامن میزند.
میتواند زمینه را برای مسموم شدن آنها فراهم کند. این در حالی است که مسئولان دستکم میتوانند با نظارت بیشتر بر بازارهای محلی مانع آسیب دیدن بیشتر محیطزیست کشور و سلامت مردم شوند.
مهدی آیینی - گروه جامعه
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: