به گزارش جام جم کلیک: سرهنگ کامبیز اسماعیلی روز سه شنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان، افزود: در حال حاضر استفاده از اینترنت و فضای مجازی از شبکه های ثابت که با استفاده از ابزار ثابت بود، تغییر شکل داده و طراحی به نحوی شده که استفاده از آن از فضای ثابت خانگی به تلفن همراه های هوشمند و شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه تبدیل شده است.
وی گفت: تغییر شکل استفاده از اینترنت موجب افزایش و تسهیل دسترسی های کاربران به فضای مجازی و کاهش نظارت ها شده است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش جرایم را بیشتر در حوزه مسایل ضد فرهنگی، ضد اخلاقی، هتک حیثیت افراد و جرایم اقتصادی داشته ایم.
سرهنگ اسماعیلی گفت: هم اکنون بالغ بر 200 شبکه پیام رسان در دنیا وجود دارد که 12 شبکه با جنبه شبکه اجتماعی در ایران بیشتر مورد استفاده کاربران است.
وی به راهکارهای سلسله وار و نیازمند استمرار برای کاهش آسیب های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه اشاره و خاطرنشان کرد: فرهنگسازی، افزایش نظارت خانواده و ارتقای دانش والدین در این زمینه به عنوان یک الزام و استفاده از نظرات کارشناسان فرهنگی، روانشناسی، مذهبی و روانی در این رابطه مطرح است.
رییس پلیس فتا استان کرمان افزود: در کنار استفاده از شبکه های اجتماعی ایرانی باید آسیب ها و تهدیدهای شبکه های اجتماعی غیر ایرانی را نیز مورد توجه قرار داده و با آگاهی بخشی به جامعه، از آسیب های این شبکه ها پیشگیری کنیم.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد