در این بررسی پزشکان با بررسی اطلاعات مربوط به بیش از 456 هزار زن، عادات غذایی 2800 نفر از آنان را که به سرطان مخاط رحم مبتلا بودند مورد ارزیابی قرار دادند و در نهایت مشخص شد زنانی که روزانه چهار فنجان قهوه مصرف میکنند نسبت به آنهایی که کمتر از یک فنجان در روز قهوه مینوشند 18 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان مخاطر رحم هستند.
«ملیسا مریت» از کالج سلطنتی لندن که سرپرستی این مطالعه را برعهده داشته گفت: مشاهده این نتیجه که مصرف میزان بیشتری از قهوه با کاهش خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم ارتباط دارد موضوعی دور از ذهن نبود چرا که با نتایج بدست آمده در مطالعات پیشین مطابق بوده است.
مریت همچنین افزود: در این بررسی 84 ماده خوراکی و مغذی مورد ارزیابی قرار گرفت که بیشتر مواد غذایی آزمایش شده، ارتباط پیوستهای با خطر سرطان مخاط رحم نداشتند. در این مطالعه نیز رابطه علت و معلولی بین نوشیدن قهوه و کاهش خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم مشخص نشده است.
پزشکان انگلیسی به طور قطع نمیدانند چرا مصرف قهوه خطر ابتلا به این سرطان را کاهش میدهد هرچند این احتمال وجود دارد که قهوه با تغییر در نسبت هورمونها سطح استروژن را در بدن کاهش داده و در نتیجه احتمال ابتلا به سرطان را بکاهد. به گفته پزشکان در صورتی که نسبت بین استروژن و پروژسترون تغییر کند و میزان استروژن بیشتر شود، خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم افزایش مییابد. ( ایسنا )
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد