برنامه وزارت بهداشت برای کاهش قند آبمیوه ها

مدیر کل فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از اجرای برنامه کاهش قند و افزایش درصد میوه در آبمیوه ها خبر داد.
کد خبر: ۷۸۰۵۰۶
برنامه وزارت بهداشت برای کاهش قند آبمیوه ها

دکتر هدایت حسینی، اظهار کرد: برنامه ای که در زمینه آبمیوه ها داریم این است که ابتدا به تدریج و با شیبی پلکانی درصد قند افزوده به آبمیوه ها را کاهش و ثانیا درصد میوه در برخی فرآورده ها که درصد محتوی میوه شان کم است را افزایش دهیم.

وی گفت: اگر چه سلامت محور اصلی برنامه های ماست اما این اتفاق بگونه ای ملایم و در طول دو سال با کاهش یک درصدی در هر سال اتفاق خواهد افتاد تا صنعت نیز بتواند خود را با برنامه های سازمان غذا و دارو هماهنگ کند.

حسینی همچنین اظهار امیدواری کرد: در مدت این زمانبندی مشخص بتوان اقدامی موثر برای ارتقا سلامت آبمیوه ها انجام داد. ( مهر )

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها