
دکتر هدایت حسینی، اظهار کرد: برنامه ای که در زمینه آبمیوه ها داریم این است که ابتدا به تدریج و با شیبی پلکانی درصد قند افزوده به آبمیوه ها را کاهش و ثانیا درصد میوه در برخی فرآورده ها که درصد محتوی میوه شان کم است را افزایش دهیم.
وی گفت: اگر چه سلامت محور اصلی برنامه های ماست اما این اتفاق بگونه ای ملایم و در طول دو سال با کاهش یک درصدی در هر سال اتفاق خواهد افتاد تا صنعت نیز بتواند خود را با برنامه های سازمان غذا و دارو هماهنگ کند.
حسینی همچنین اظهار امیدواری کرد: در مدت این زمانبندی مشخص بتوان اقدامی موثر برای ارتقا سلامت آبمیوه ها انجام داد. ( مهر )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد