
دکتر هدایت حسینی، اظهار کرد: برنامه ای که در زمینه آبمیوه ها داریم این است که ابتدا به تدریج و با شیبی پلکانی درصد قند افزوده به آبمیوه ها را کاهش و ثانیا درصد میوه در برخی فرآورده ها که درصد محتوی میوه شان کم است را افزایش دهیم.
وی گفت: اگر چه سلامت محور اصلی برنامه های ماست اما این اتفاق بگونه ای ملایم و در طول دو سال با کاهش یک درصدی در هر سال اتفاق خواهد افتاد تا صنعت نیز بتواند خود را با برنامه های سازمان غذا و دارو هماهنگ کند.
حسینی همچنین اظهار امیدواری کرد: در مدت این زمانبندی مشخص بتوان اقدامی موثر برای ارتقا سلامت آبمیوه ها انجام داد. ( مهر )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: