سرطان کیسه صفرا در زنان به دلیل بروز التهاب و عفونتهای مزمن در بدن نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد. همچنین ژنتیک، عفونت مزمن کیسه صفرا، ایجاد برخی انگلهای رودهای و سابقه سنگهای صفراوی در بیمار خطر ابتلا به سرطان کیسه صفرا را افزایش میدهد.
دکتر مهدی پزشکیمدرس، فوقتخصص گوارش با اشاره به این که کاهش وزن، کم خونی، کم اشتهایی و بیحالی از علائم ظاهری سرطان کیسه صفرا است در گفتوگو با ایسنا گفت: اگر این بیماری به موقع تشخیص داده شود قابل درمان خواهد بود، اما در بیشتر مواقع، سرطان کیسه صفرا زمانی تشخیص داده میشود که در مرحله پایانی است و باعث بروز سرطانهای دیگر مانند لوزالمعده، ریه، کبد و افسردگی در بیمار میشود.
وی با بیان این که کیسه صفرا مشکلی برای بیمار ایجاد نمیکند، اظهار کرد: با تشخیص زودهنگام، جراحی و برداشتن کیسه صفرا از گسترش سرطان جلوگیری میشود و مشکلی برای بیمار به وجود نمیآید. شیمیدرمانی و پرتودرمانی بعد از عمل جراحی نیز در این سرطان از راهکارهای موثر برای جلوگیری از گسترش این سرطان در بیمار است.
وی توصیه کرد: افراد با مشاهده زردی پوست، خارش، کاهش اشتها، کاهش وزن و درد شکم به پزشک مراجعه کنند. همچنین با انجام آزمایش خون، سونوگرافی، سیتیاسکن و انجام ام.آر.آی از بروز سرطان کیسه صفرا در مراحل اولیه جلوگیری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد