دکتر علیرضا خلیلیان تصریح کرد: احساس پری، درد، نفخ معده، سیری زودرس و حتی گاهی احساس گرسنگی بیش از حد از علائم این بیماری محسوب میشود.
خلیلیان افزود: گلوبوس احساسی است که فرد طی آن به صورت اشتباه تصور میکند لقمهای در گلویش گیر کرده و هرچه قورت میدهد پایین نمیرود! این احساس بر اثر برگشت اسید به داخل حنجره به وجود میآید و در همه سنین رخ میدهد، اما شیوع آن در کودکان کمتر بوده و در بزرگسالان طی دوران میانسالی شایع میشود. زنان به علت زودرنج بودنشان بیشتر در معرض تحریک عصب معده قرار دارند.
وی گفت: برای درمان و تخفیف در علائم این بیماری، در مرحله اول باید از استرس و تشویش دوری کرد؛ چراکه یکی از فاکتورهای مهم ایجاد بیماری استرس است. همچنین این بیماری دوره درمانی مشخصی ندارد. یکی از شایعترین داروهایی که برای درمان تجویز میشود قرص کلردیازپوکساید به همراه داروهای ضد اسید است.
خلیلیان اظهار کرد: افراد در صورت عدم درمان این بیماری و قرار گرفتن در محیط پراسترس دچار مشکلات روده بزرگ میشوند که در زنان با یبوست و در مردان با اسهال همراه است.
این فوق تخصص گوارش توصیه کرد: بیماران از خوردن غذاهای محرک، تند، ترش، شور و غذاهایی که سرعت تخلیه معده را کم میکند خودداری کرده و به جای آن از مرباجات که سبب سرعت تخلیه معده میشود، استفاده کنند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
مدتیه كه بعد از خوردن هرچیزی حتی آب آروغ های مكرر میزنم و بعد از آروغ زدن حس خوبی بهم دست میده.همچنین در حالت ایستاده راحت تر آروغ میزنم.ولی احساس هیچ گونه درد و سوزش ندارم.
همچنین احساس میكنم توده ای در گلو یم وجود دارد ولی در خوردن غذا مشكلی برآیم ایجاد نمیكند. مشكل من چیست و چگونه حل میشود
من یه ماهی میشه احساس میكنم كه چیزی درگلوم گیر كرده وهرچه اب دهانم راقورت میدهم پایین نمیرود.
درضمن من دانشجو هستم واین موضوع هنگام درس خواندن منو خیلی اذیت میكندخواهش میكنم كمكم كنید