این متخصصان میگویند: جنون فزاینده سلفی گرفتن به زودی به نوعی اعتیاد آسیبشناسی منجر خواهد شد و این اعتیاد باید به عنوان یک اختلال روانی در نظر گرفته شود. با افزایش جنون عکس گرفتن از خود یا همان سلفی و انتشار عکسها روی سایتهای اجتماعی، فرد عملاً خود را در معرض گرایش به خودشیفتگی قرار میدهد.
روانشناسان روسی با استناد به این واقعیت، اکنون این موضوع را مورد بحث و مذاکره قرار دادهاند و ادعا میکنند که سلفی گرفتن نه تنها نشانهای از پایین بودن اعتماد به نفس و خودبینی است بلکه در موارد شدید حتی میتواند به بیماری تبدیل شود.
به گزارش سایت اینترنتی آربیتیاچ، این متخصصان میگویند: اگرچه در نگاه اول این کار کاملاً بیضرر و عادی به نظر میرسد اما افزایش تمایل فرد برای به اشتراک گذاشتن مداوم عکسهایی از خود برای گرفتن تأیید دوستان در قالب «لایک کردن» و دریافت تحسینهای آنها میتواند در فرد وابستگی ایجاد کند و این وابستگی در موارد شدید به جایی میرسد که فرد نیاز به درمانهای روانشناسی پیدا میکند.
به اعتقاد روانشناسان روسی، همان گونه که اعتیاد به اینترنت در فهرست بیماریهای روانی دستهبندی میشود، این تشخیص در مورد اعتیاد به بازیهای آنلاین، شبکههای اجتماعی یا عکس سلفی نیز صدق میکند.
این روانشناسان همچنین تاکید کردند که افراد جوان در گروه سنی 13 تا 30 سال و عمدتاً دختران، بیشتر مستعد ابتلا به «جنون سلفی» هستند. (ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛