طی تحقیقات صورت گرفته در صورتیکه آپاندیسیت دیر تشخیص داده شود ممکن است در محل آن آبسه ایجاد شود، که یک نوع واکنش دفاعی بدن محسوب میشود. در هر جایی از بدن که میکروب وارد میشود، بدن شروع به مقابله با آن میکند، گلبولهای سفید خون افزایش پیدا میکند و مقدار زیادی مایع حاوی پروتئین از عروق ترشح میشود، این پروتئین ها به محلی که میکروب وجود دارد میروند و در آنجا به یکدیگر متصل میشوند و یک حفره ایجاد میکنند تا عفونت را در همان محدوده نگه دارند و اثرگذاری گلبولهای سفید خون را بالا ببرند. در صورتیکه بدن نتواند میکروب را از بین ببرد، میکروب شروع به تکثیر میکند و کیستی حاوی ترشحات چرکی ایجاد میکند، این کیست آبسه نام دارد و تنها راه درمانش، تخلیه کردن آن است؛ که توسط عمل جراحی صورت میگیرد.
در صورت پاره شدن منجر به عفونت داخل شکمی و مرگ بیمار میشود که با تحقیقات صورت گرفته به این نتیجه رسیدند که در مراحل اولیه تشخیص آپاندیس میتوان آنرا با آنتیبیوتیک درمان کرد، به طوریکه هیچ نیازی به عمل جراحی وجود نداشته باشد؛ طی این تحقیقات صورت گرفته در طی ۱۰ روز با تجویز آنتیبیوتیک التهاب آپاندیس را به طور کامل میتوان از بین برد.
این دانشمندان ۵۳۰ بیمار را به دو گروه تقسیم بندی کردند. در گروه اول عمل جراحی صورت گرفت و به گروه دوم به صورت یک روز آنتیبیوتیک تجویز شد. در گروه اول به غیر از یک نفر بقیه بهبود یافتند و از گروه نزدیک ۷۳ درصد به سلامتی کامل رسیدند و ۲۷ درصد تشخیص آپاندیس روی آنها صورت گرفت.
محققان اظهار دارند: با نتایج بدست آمده بیماران این حق را دارند که درمان آنها از طریق آنتیبیوتیک یا عمل جراحی صورت بگیرد.
عمل جراحی آپاندیس نزدیک به ۱۰۰ سال قدمت دارد و امروزه با تشخیص دقیق با دستگاههای اسکن طیف گستردهای را میتوان یا آنتیبیوتیک درمان کرد. به طوریکه در صورت التهاب در مراحل اولیه ممکن است به جراحی نیاز نداشته باشند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب