دسر ماست

مواد لازم: شیر 1.5 پیمانه خامه 200 گرم وانیل 1.4 قاشق مرباخوری ژلاتین 5 ورق ماست پر چرب 1.5 پیمانه شکر 1.2 پیمانه کمپوت آناناس 150 گرم
کد خبر: ۸۱۶۲۸۶
دسر ماست

1.ژلاتین را داخل شیر سرد حل کرده و پس از اینکه کمی اسفنجی شد ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود و شیر یک دست شود .


2.ماست ، شکر ، وانیل و خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند .


3.شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط افزوده و با همزن برقی هم زده یک دست شود .کف روی دسر کامل جمع نمایید .


4.آب کمپوت را به مواد افزوده و خود آناناس ها را نگینی خرد نمایید .


5.کمی از کمپوت های خرد شده کف لیوان های تک نفره ریخته و از دسر آماده شده روی آن بریزید و به مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید .


6.پس از این که دسر کامل خود را بست روی آن را با گل خامه ، آناناس خرد شده ، سس توت فرنگی یا هر چیز دیگر که مد نظر و سلیقه خودتان می باشد تزیین نموده و سرو نمایید .

نکات :

۱ – دقت کنید این میزان ژلاتین دقیقا برای همین اندازه از مایعات مناسب بوده و در صورت اضافه نمودن مایعات یا ماست ژلاتین نیز باید افزوده شود .

۲ – ماست استفاده شده در این دسر باید چکیده و کم آب باشد .

۳ – با اضافه کردن پودر کاکائو یا نسکافه می توان طعم و رنگ این دسر را تغییر داد .

۴ – این دسر را داخل قالب های بزرگ تر هم میتوانید بریزید و قالب را پس از بستن برگردانید .

یک دسر ساده ، سبک و خوشمزه . می توانید پس از یک غذای خوشمزه و البته پر کالری و پر انرژی این دسر را برای مهمانانتان سرو نمایید .(پیمونه)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها