تحقیقات جدید پژوهشگران به اهمیت رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳، برای داشتن یک زندگی سالم تاکید می کند.
این پژوهش ها نشان می دهد که اُمگا ۳ می تواند بر فعالیت های اجتماعی کودکان موثر باشد و یک کودک ضداجتماع را به یک فعال اجتماعی تبدیل سازد.
این مطالعات نشان می دهد که مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ که معمولا در روغن ماهی دیده می شود، باعث کاهش مشکلات رفتاری ضداجتماعی و پرخاشگرانه کودکان خواهد شد.
ماهی های روغنی آب های سرد مانند قزل آلا، شاه ماهی و ساردین نیز سرشار از اسیدهای چرب اُمگا ۳ هستند.
دکتر «جیانگ هونگ لیو»، استادیار دانشکده پرستاری دانشگاه پنسیلوانیا، در این باره می گوید: «تغذیه یکی از عوامل محافظتی برای کاهش مشکلات رفتاری و اجتماعی کودکان محسوب می شود. ما شاهد بوده ایم که وضعیت ضعیف تغذیه در رفتارهای ضداجتماعی، پرخاشگرانه و حتی مجرمانه کودکان موثر بوده است.»
در این پژوهش به صد کودک در رده سنی ۸ تا ۱۶ سال روزانه یک بار ماده غذایی حاوی یک گرم اُمگا ۳ به مدت ۶ ماه داده شد. در کنار این گروه، به ۱۰۰ کودک دیگر در همین زمان ماده غذایی مذکور فاقد مکمل اُمگا ۳ داده شد.
محققان با کمک توضیحات والدین آنها به بررسی و ارزیابی رفتارهای برونگرایانه این کودکان از قبیل رفتار پرخاشگرانه و ضداجتماعی، خشونت و میل به دعوا کردن و دروغ گفتن و همچنین رفتارهای درون گرایانه همچون افسردگی و اضطراب پرداختند.
پس از ۶ ماه در هر دو بخش رفتارهای برون گرایانه و درون گرایانه هر دو گروه، بهبود حاصل شده بود. اما نکته جالب تاثیر این روند در یک سال بوده است.
پژوهش ها نشان دادند که در گروه اول مصرف کننده امگا ۳، پس از یک سال بهبود قابل توجهی در رفتارهای برون گرایانه و درون گرایانه شان مشاهده شده بطوریکه ۴۲ درصد بهبود در رفتارهای برون گرایانه و ۶۲ درصد بهبود در رفتارهای درون گرایانه آنها به وجود آمد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد