دکتر امیرهوشنگ احسانی در این باره به پایگاه خبری سلامانه گفت: «ماهیت جوشهای بعضی از افراد طوری است که حتی بدون دستکاری شدن، باز هم جای فرورفتگی آنها روی صورت باقی میماند. این جوشها در پارهای از موارد هم بهصورت لک یا قرمزی روی صورت باقی میمانند و ظاهر نامناسبی برای فرد ایجاد میکنند».
این متخصص پوست و مو تاکید کرد که این افراد پوستهای حساسی دارند و بهطور ذاتی، شانس جاگذاری جوشها روی صورتشان بالا است. پس بهتر است که دقت بیشتری نسبت به سلامت پوستشان داشته باشند و جوشهای صورتشان را دستکاری نکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: «این تصور که باز کردن یا ترکاندن جوشها باعث خالی شدن چرکهای موجود در آنها میشود، کاملا غلط است؛ مگر اینکه نوع جوش بسیار دردناک و عذابآور باشد که در آن شرایط هم باید توسط پزشک تخلیه شود یا آمپولهایی بهصورت موضعی تزریق شوند که التهاب را کم کنند.
وی با اشاره به اینکه نکات ذکرشده، جزو مواردی بودند که مربوط به پیشگیری از ایجاد جوشها میشدند، خاطرنشان کرد: «اما وقتی جای جوش ایجاد میشود، این جای جوش ممکن است با دارو و کرم بهبود پیدا نکند و لازم باشد که از طریق لیزرها و جراحیهای زیبایی مختلف اقداماتی انجام گیرد تا شدت جای باقی مانده را کمتر کند یا در صورت امکان این مشکل برطرف شود. البته برطرف کردن جای جوش، مخصوصا اگر شدید باشد، خیلی بعید است و در بیشتر موارد، کمتر کردن آن مدنظر پزشک معالج قرار میگیرد».
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: