به گزارش جام جم سرا ، امیرحسین ایراندوست در گفتوگو با فارس گفت: برای درمان سرطان کبد از روشهای جراحی، پیوند کبد، رادیوتراپی و شیمیدرمانی استفاده میشود و افرادی که زمینه کبدی مناسبی ندارند و توده سرطانی در کبد آنها بزرگتر از 5 سانتیمتر باشد کاندیدای مناسب پیوند کبد هستند و میتوان با انجام پیوند کبدی مشکل آنها را برای همیشه برطرف شود.
وی در خصوص شیمیدرمانی، گفت: شیمیدرمانی یکی از روشهای درمان سرطان است که از داروها برای جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی استفاده میکنند. این داروها سلولهای آسیبدیده را از بین برده یا مانع از تقسیم شدن آنها میشوند. هنگامیکه داروی شیمیدرمانی را بهطور مستقیم در ستون فقرات، یکی از اندامها یا حفرههای بدن نظیر شکم تزریق میکنند، دارو بیشتر بر سلولهای سرطانی در همان نواحی تأثیر میگذارد؛ به همین دلیل معمولاً از شیمیدرمانی منطقهای برای درمان سرطان کبد استفاده میکنند.
این فوق تخصص کبد گفت: پزشکان به افرادی که مبتلابه سرطان کبد هستند توصیه میکنند تا بهطور منظم و روزانه ورزش کنند، زیرا ورزش و افزایش فعالیت بدنی مانع از عود مجدد بیماری در بسیاری از موارد میشود. تحقیقات نشان میدهد افرادی که با وجود ابتلا به سرطان کبد ورزش مستمر و فعالیت بدنی زیاد دارند، بهتدریج اندازه تومور سرطانی کبد در آنها کاهشیافته است.
ایران دوست افزود: ورزش حتی بر روی فاکتورهای سرطانی و خون بیماران هم تأثیر مثبت میگذارد و مانع از افزایش یا کاهش برخی از فاکتورهای اصلی سرطان کبد در افراد میشود. پزشکان به افراد مبتلابه سرطان کبد توصیه میکنند تا بهوسیله ورزش اکسیژن بیشتری به بدن خود برسانند و با ورزش کردن باعث افزایش گردش خون در بدن شوند و بهاینترتیب بدن آنها توانایی بیشتری برای مقابله با سرطان کبد پیدا خواهد کرد.
سرطان کبد رشد خارج از کنترل سلولهای بدخیم در کبد است؛ این نوع سرطان بهطور معمول در تمام سنین مشاهده میشود؛ اما شیوع آن بیشتر در افراد بالای 60 سال است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب