به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، علی شمخانی امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره آغاز جمع آوری سانتریفیوژها در فردو و نطنز و تذکر داده شده در این زمینه،گفت: همین طور است. قبل از اینکه این اقدام صورت بگیرد، با یک اخطار جلوی آن گرفته شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه نفوذ چیز جدیدی نیست، گفت: دشمنی استکبار با ما یک دشمنی امپریالیستی است و به طور حتم به دلیل عدم حضور در ایران، میخواهد خلاء حضورش را پر کند. از ابعاد مختلف در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به دنبال شناخت واقعیت جامعه ایران و انجام برخی اقدامات علیه ایران است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی، با بیان اینکه همه مسئولین جمهوری اسلامی ایران در اینکه موضوع نفوذ یک موضوع ترکیبی و دارای ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است هم نظر هستند، افزود: در تلاشیم منطقی را تنظیم کنیم که چگونه می توان با نفوذ مقابله و از جامعه ایران صیانت کرد و در راس این صیانت، صیانت از خبرنگاران است.
شمخانی در خصوص جلسه شورای عالی امنیت ملی در مورد تشکیل هیات نظارت بر اجرای برجام نیز گفت: قرار است فردا جلسه ای در شورای عالی امنیت ملی باشد و این موضوع بررسی شده و به نتیجه برسد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی، درخصوص تلاش دشمن برای محدود کردن برنامه دفاعی ایران و محدودیت موشکی نیز تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران 37 سال است توان ذاتی و دفاعی خود را توسعه داده و هیچ مکث و کاهش سرعتی نسبت تولید قدرت بازدارندگی به مفهوم دفاع از جمهوری اسلامی ایران در حوزه نیروهای مسلح از طرف هیچکس قابل پذیرش نیست.
شمخانی همچنین در پاسخ به سوالی درباره شرکت ایران در نشست وین 3 درخصوص بحران سوریه، اظهار داشت: ایران در اجلاس وین به منظور دفاع از حقوق ملت سوریه از راهبرد همیشگی خود دفاع خواهد کرد.
وی گفت: راهبرد همیشگی ایران برای حل معضلات منطقه از جمله سوریه که معضلات تزریق شده به منطقه بوده و ذاتی و بومی نیست، ثابت است. با توجه به برخی از حوادث از جمله بحث بحران پناهندگان و آوارگان و تهدید نسبت به تروریسم تکفیری در غرب اروپا حرف های 4 سال و نیم پیش جمهوری اسلامی ایران تازه در حال محقق شدن است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی راه حل سیاسی را به عنوان راه های اصلی برشمرد و تصریح کرد: در نشست وین باید مشخص شود که تروریست کیست؛ داعش و جبهه النصره، گروه های تروریستی هستند که قسمت عمده مبارزه مسلحانه در سوریه را شکل می دهند.
شمخانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال این است که مشخص کند تروریست کیست، چگونه باید با آن مقابله کرد و چگونه می توان بستری را فراهم کرد که مردم سوریه برای خودشان تعیین تکلیف کنند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد