به گزارش جام جم سرا ، مطالعات اخیر محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد که ساعات ناشتا بودن در شب، نقش مهمی در ابتلا به سرطان سینه دارد. منظور از ساعات ناشتا بودن، زمان بین آخرین وعده در شب و وعده صبحانه در روز بعد است.
این مطالعه نشان می دهد، فاصله زمانی بیش از 13 ساعت بین وعده شام و وعده صبحانه روز بعد، نقش مهمی در کنترل قند خون دارد و احتمال عود سرطان سینه، انواع دیگر سرطان و بیماری های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
این مطالعه نشان می دهد احتمال عود سرطان در بیمارانی که فاصله زمانی کوتاهی بین وعده شام و وعده صبحانه دارند، نسبت به زنانی که بیش از 13 ساعت در شب ناشتا هستند، 36 درصد بیشتر است.
مطالعات قبلی نیز نشان داد که فاصله زمانی بیش از 16 ساعت بین وعده شام و وعده صبحانه روز بعد در جوندگان، در برابر گلوکز غیر طبیعی، التهاب و افزایش وزن، اثر محافظتی دارد و تمام عوامل احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
سرطان سینه مهمترین عامل مرگ ناشی از سرطان در کشورهای در حال توسعه و دومین عامل مرگ ناشی از سرطان در کشورهای توسعه یافته محسوب می شود.
در سال 2012 میلادی در آمریکا، 224 هزار و 147 زن و دو هزار و 125 مرد به سرطان سینه مبتلا شدند و 41 هزار و 150 زن و 405 مرد بر اثر این عارضه جان خود را از دست دادند.
نتایج این تحقیقات در نشریه «JAMA Oncology» منتشر شده است.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب