کاهش خطر دیابت با مصرف چربی‌های سالم

مصرف کردن زیاد چربی‌های غیراشباع به جای مصرف کربوهیدرات‌ها، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و رشد آن را کاهش می‌دهد. براساس تحقیق جدیدی که نتایج آن در PLOS Medicine منتشر شد، جایگزین کردن کربوهیدرات‌ها و چربی‌های اشباع با چربی‌های سالمی همچون چربی‌های غیراشباع چند حلقه‌ای، سطح قند خون را کاهش می‌دهد و میزان انسولین را کنترل می‌کند.
کد خبر: ۹۲۵۴۰۰

محققان مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها در آمریکا، اطلاعات مرتبط با 4660 فرد که در 102 مطالعه گردآوری شده بود را بررسی کردند.

این محققان، با تمرکز بر کنترل سطح گلوکز و انسولین، به‌طور ویژه به بررسی تاثیر چربی‌های اشباع، چربی‌های غیر‌اشباع تک‌حلقه‌ای و چند حلقه‌ای و نیز تاثیر کربوهیدرات‌ها بر پیشرفت دیابت نوع 2 پرداختند. نتیجه این مطالعه نشان داد، مصرف غذاهای سرشار از چربی‌های غیراشباع تک‌حلقه‌ای و چربی‌های غیراشباع چند‌حلقه‌ای در مقایسه با مصرف چربی‌های اشباع و کربوهیدرات‌ها، تاثیرات مثبتی بر کنترل قند خون دارد.

به گفته این محققان، جایگزین کردن کربوهیدرات‌ها و چربی‌های اشباع با چربی‌های غیراشباع چند‌حلقه‌ای، به‌طور مستمر نتایج مفیدی در پی خواهدداشت: این یک پیام مثبت برای عموم مردم است. از مصرف چربی‌های سالم نترسید. محققان تاکید کردند: جهان با اپیدمی مقاومت انسولین و دیابت مواجه است. یافته‌های ما نشان می‌دهد، مصرف چربی‌های سالمی مثل روغن‌های گیاهی می‌توانند در پیشگیری و درمان این بیماری‌ها موثر باشند.

منبع: medicalnewstoday.com

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها