محققان مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها در آمریکا، اطلاعات مرتبط با 4660 فرد که در 102 مطالعه گردآوری شده بود را بررسی کردند.
این محققان، با تمرکز بر کنترل سطح گلوکز و انسولین، بهطور ویژه به بررسی تاثیر چربیهای اشباع، چربیهای غیراشباع تکحلقهای و چند حلقهای و نیز تاثیر کربوهیدراتها بر پیشرفت دیابت نوع 2 پرداختند. نتیجه این مطالعه نشان داد، مصرف غذاهای سرشار از چربیهای غیراشباع تکحلقهای و چربیهای غیراشباع چندحلقهای در مقایسه با مصرف چربیهای اشباع و کربوهیدراتها، تاثیرات مثبتی بر کنترل قند خون دارد.
به گفته این محققان، جایگزین کردن کربوهیدراتها و چربیهای اشباع با چربیهای غیراشباع چندحلقهای، بهطور مستمر نتایج مفیدی در پی خواهدداشت: این یک پیام مثبت برای عموم مردم است. از مصرف چربیهای سالم نترسید. محققان تاکید کردند: جهان با اپیدمی مقاومت انسولین و دیابت مواجه است. یافتههای ما نشان میدهد، مصرف چربیهای سالمی مثل روغنهای گیاهی میتوانند در پیشگیری و درمان این بیماریها موثر باشند.
منبع: medicalnewstoday.com
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان