به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، حسین رضاییزاده اظهار داشت: از دیدگاه نگاه طب سنتی از همه گروههای غذایی بهتناسب و بهاندازه باید استفاده شود اما وقتی میگوییم استفاده شود، نه در یک بشقاب و نه در یک وعده غذا، بلکه در یک روز.
وی گفت: مثلاً ما یک اصطلاحی که در رابطه با قدیم داریم این است که میگویند که سفره یا غذای شما نباید الوان باشد، این به این معنا نیست که سفره جذابیت و زیبایی نداشته باشد بلکه به این معناست که تنوع جنس و ماده نداشته باشد.
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اگر قرار است شخص کباب بخورد باید نان، کباب، سماق و گوجه در سفره باشد ولی بسیاری از ما که ماست، نوشابه و سوپ را به آن اضافه میکنیم، عملاً داریم چند نوع غذا استفاده میکنیم.
رضاییزاده افزود: اگر ما قائل باشیم که نان و ماست خودش یک غذا است پس وقتی که نان و ماست را میخوریم، کباب و برنج هم میخوریم، آن مخلفات و سالاد هم کنارش میخوریم یعنی اینکه چند نوع غذا میخوریم و این یعنی اینکه همان چیزی که باعث سوء هاضمه میشود، سوء جذب ایجاد میکند.
وی خاطرنشان کرد: سوء جذب به این معناست که مادۀ غذایی بهشکل تمام و کمال جذب و هضم نمیشود، معنای سوء هاضمه و معنای امروزی منظورم نیست بنابراین این جمله را هم در بحث آداب غذا خوردن بگویم چون خیلی از ما سؤال میپرسند که همیشه میگویند: چه بخوریم و یا نخوریم؟ واقعیت این است که حتی با همان نگاه مزاجی، ما منع مطلق برای غذاهای خوب، برای میوههای خوب، برای ترکیبات غذایی خوب؛ برای کسی نداریم, کم خوردن، بهاندازه خوردن و بهوقت خوردنش مهم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد