به گزارش جام جم آنلاین، احمد بحری، محیط بان قمی که در شبکههای اجتماعی نیز فعال است در صفحه اینستاگرام خود یک غذای مقوی و در عین حال فوری مخصوص روستائیان و چوپانها معرفی کرده است.
«امیدوارم دوستان گیاهخوار اعتراض نکنند که باز دارم تبلیغ گوشتخواری میکنم.
بهرحال باید از حواشی کار هم برایتان بگویم تا کمی اطلاعاتتون افزایش پیدا کنه.
چوپانها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند، گوشت و چربی یک گوسفند یا بز را خرد کرده و یکجا میپزند و در ظرفی میریزند و میگذارند کنار.
البته در پائیز و زمستان که هوا سرد است
بعد هر وقت که بخواهند تکهای از آنرا برمیدارند و سرد-سرد میخورند یا در آبگوشت میریزند.
اسمش قورمه است.
در منطقه شما به این نوع غذا چه میگوئید؟!»
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد